Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Να ζητήσει συγγνώμη ο Γεωργιάδης για το «κομμουνιστές αγράμματοι»

ΣΥΡΙΖΑ: Να ζητήσει συγγνώμη ο Γεωργιάδης για το «κομμουνιστές αγράμματοι»

Να αποδοκιμάσει δημόσια τον αντιπρόεδρο του κόμματός του, Άδωνι Γεωργιάδη, και να τον καλέσει να ζητήσει συγγνώμη, ζητεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος αντέδρασε στη φράση «είστε κομμουνιστές αγράμματοι», που χρησιμοποίησε ο κ. Γεωργιάδης σε τηλεοπτική εκπομπή, απευθυνόμενος σε κυβερνητικά στελέχη.

Να αποδοκιμάσει δημόσια τον αντιπρόεδρο του κόμματός του, Άδωνι Γεωργιάδη, και να τον καλέσει να ζητήσει συγγνώμη, ζητεί από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος αντέδρασε στη φράση «είστε κομμουνιστές αγράμματοι», που χρησιμοποίησε ο κ. Γεωργιάδης σε τηλεοπτική εκπομπή, απευθυνόμενος σε κυβερνητικά στελέχη.

«Η δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, σε πολιτική εκπομπή ‘είστε κομμουνιστές αγράμματοι’ με απαξιωτικό ύφος, αναφερόμενος σε κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει την πολιτική παιδεία, το ήθος, αλλά και το ότι η ανάλυσή του δεν διαφέρει δυστυχώς λεκτικά από τις αναλύσεις των σκληρών προπαγανδιστών της χούντας.

» Επαναφέρει, με τον πιο άθλιο τρόπο τις λογικές του διχασμού και της ακραίας πόλωσης, της μετεμφυλιακής δεξιάς και της ακροδεξιάς διαχρονικά» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Ζαχαραιάδης.

Παράλληλα, τονίζει ότι «η ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή στη μεταπολίτευση, παρά τις σημαντικές πολιτικές και ιδεολογικές αντιθέσεις της με την Αριστερά, υπήρξε δύναμη συμφιλίωσης» και σημειώνει:

«Ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, οφείλει να αποδοκιμάσει δημόσια τον αντιπρόεδρό του και να τον καλέσει να ζητήσει συγγνώμη από κάθε δημοκράτη, προοδευτικό, κομμουνιστή πολίτη αυτής της χώρας.

» Η περίοδος του Ιδιώνυμου έχει παρέλθει. Αν δεν το κάνει, για άλλη μια φορά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, είτε δρα ως λαγός του κ. Μητσοτάκη ή ο κ. Μητσοτάκης ως ιδεολογική ουρά του κ. Γεωργιάδη και η ΝΔ μετατρέπεται από κόμμα της δημοκρατικής, μετριοπαθούς Δεξιάς και της ομαλότητας σε κάτι μεταξύ ΕΡΕ και ΕΠΕΝ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024