Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στα Ανώγεια, διώξη σε βάρος του γιου του

Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στα Ανώγεια, διώξη σε βάρος του γιου του

Παραδόθηκε το πρωί της Μ.Τετάρτης ο 54χρονος από τα Ανώγεια που, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, είναι αυτός που έριξε τη θανάσιμη βολή στον 24χρονο Μανόλη Στρατάκη κατά τη διάρκεια λογομαχίας στα βοσκοτόπια στα ορεινά του Ψηλορείτη το περασμένο Σάββατο. Διώξη ασκήθηκε και σε βάρος του 21χρονου γιου του.

Παραδόθηκε το πρωί της Μ.Τετάρτης ο 54χρονος από τα Ανώγεια που, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, είναι αυτός που έριξε τη θανάσιμη βολή στον 24χρονο Μανόλη Στρατάκη κατά τη διάρκεια λογομαχίας στα βοσκοτόπια στο Αόρι στα ορεινά του Ψηλορείτη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Η παράδοση έγινε όπως είχε συμφωνηθεί με τον δικηγόρο του σε αστυνομικό τμήμα περιοχής του Μυλοποτάμου.

Αφού μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου από τους αστυνομικούς συνοδευόμενος από τον αδερφό του και τον γιο του, στον φερόμενο ως δράστη ασκήθηκε από τις αρχές δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ παράλληλα δίωξη ασκήθηκε και στον 21 χρόνων γιο του και ξάδερφο του νεκρού, δεδομένου ότι οι αρχές μετά από έρευνα στον τόπο του εγκλήματος περισυνέλεξαν κάλυκες διαφορετικού διαμετρήματος από διάφορα όπλα.

Πατέρας και γιος κρατούνται στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου και πήραν προθεσμία να απολογηθούν αύριο, Μ.Πέμπτη, στις 11 το πρωί ενώπιον του ανακριτή. Οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Ρεθύμνου.

Η κατάσταση που επικρατεί στην τοπική κοινωνία μεταξύ των συγγενών τόσο του θύματος όσο και της οικογένειας του δράστη είναι τέτοια που η ΕΛ.ΑΣ διατηρεί δυνάμεις με στόχο να μη δημιουργηθούν εντάσεις.

Μπορεί ο 54χρονος να συνεχίζει να υποστηρίζει ότι ο ίδιος ευθύνεται για το θάνατο του ανιψιού του, όμως η αστυνομία, η οποία ακόμη δεν έχει γνώση για το που βρίσκεται το όπλο του εγκλήματος, καλείται να βρει λύση μέσα από τη διαδικασία της ανάκρισης. Πάντως, τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι μεταξύ των συμμετεχόντων στο διαπληκτισμό έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών τουλάχιστον από τρία διαφορετικά όπλα.

Η συγκεκριμένη ιστορία διαμάχης μεταξύ των δύο οικογενειών, που έχουν σχέση στενά συγγενική, κρατάει για πάνω από τέσσερα χρόνια και αφορά στα βοσκοτόπια που άλλα κατείχαν και άλλα χρησιμοποιούσαν για τη βοσκή των αιγοπροβάτων τους.

Κάτοικοι και φορείς του χωριού στα Ανώγεια ζητούν συνεχώς όλες αυτές τις μέρες από φίλους και συγγενείς των δύο οικογενειών να επικρατήσει ηρεμία και να αφήσουν τη δικαιοσύνη να πράξει το έργο της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024