Νεαρός πυροβόλησε τον θείο του, επειδή τον πέρασε για διαρρήκτη
Ένας 34χρονος πυροβόλησε τα ξημερώματα τον 63χρονο θείο του, στο Κορωπί, επειδή τον πέρασε για διαρρήκτη. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα. Ο 34χρονος, όπως είπε στους αστυνομικούς, άκουσε θόρυβο έξω από το σπίτι και βγήκε με την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα.
Ένας 34χρονος πυροβόλησε τα ξημερώματα τον 63χρονο θείο του, στο Κορωπί, επειδή τον πέρασε για διαρρήκτη.
Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα. Ο 34χρονος, όπως είπε στους αστυνομικούς, άκουσε θόρυβο έξω από το σπίτι και βγήκε με την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα.
Είδε στο σκοτάδι μια σκιά και φώναξε ότι έχει όπλο. Ο «άγνωστος» δεν τον άκουσε και εκείνος τον πυροβόλησε στα πόδια. Το θύμα διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένο σε νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 63χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ παράλληλα οι δύο άνδρες έχουν προσωπικές διαφορές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βουλή: Οχι στην άρση ασυλίας του Οζγκιούρ Φερχάτ με 226 ψήφους
- Έκθεση Liberties: Σε κίνδυνο παραμένει η ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα
- Κραυγή αγωνίας των εργαζομένων για τα ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας μετά τη διπλή επίθεση σε ΕΦΚΑ και Εφετείο
- Ο Ολυμπιακός πρέπει να στείλει μήνυμα κυριαρχίας
- Βίντεο ντοκουμέντo του in με τις κινήσεις του 89χρονου πριν ανοίξει πυρ σε ΕΦΚΑ και Εφετείο
- Τι είπε ο Μίλαν Τόμιτς για τον Ερυθρό Αστέρα, τις μεταγραφές και τον Μίλερ-ΜακΙντάιρ
- Συνελήφθη στην Πάτρα ο 89χρονος που πυροβόλησε πέντε άτομα σε ΕΦΚΑ και Εφετείο – Ετοιμαζόταν να ταξιδέψει προς Ιταλία
- Δήμος Λαρισαίων: Εκτός αστικού ιστού το Τελωνείο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442