Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν υπάρχουν στοιχεία για χειραγώγηση του Βέροια - Ηρακλής

Δεν υπάρχουν στοιχεία για χειραγώγηση του Βέροια – Ηρακλής

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή συνεδρίασή της σχετικά και με τον αγώνα της super league Βέροια - Ηρακλής σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος, έκρινε πως δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου ματς.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε, κατά τη σημερινή συνεδρίασή της, την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΠΣ Πανθρακικός, την οποία είχε αιτηθεί η εταιρεία «HELLASOD A.E.». Ακόμη απέρριψε την αίτηση του τρίτου Ιωάννη Δαμιανίδη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003, ενώ παραιτήθηκε της δικής του αντίστοιχης αίτησης κατά της ΠΑΕ Πανιώνιος ο τρίτος Χρήστος Αρβανίτης.

Επίσης, σχετικά με την αίτηση του ποδοσφαιριστή Παύλου Κυριακίδη και των εταιρειών «PLANET EUROPE MANAGEMENT LTD» και «Α.Κ. ΜΠΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΒΕ.Τ.Τ. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ», περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Ηρακλής, η ΕΕΑ απέρριψε το αίτημα αναβολής εκδίκασης της υπόθεσης που υπέβαλε η ΠΑΕ και αποφάσισε την μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής συμμετοχής της στο πρωτάθλημα.

Για τον αγώνα της super league Βέροια – Ηρακλής σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος, η Επιτροπή έκρινε ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου ματς.

Σε άλλες αποφάσεις της ΕΕΑ:

1. Ακρόαση ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΕ Α.Ε.Λ. σχετικά με οικονομική εκκρεμότητα της ΠΑΕ που αφορά στην αποκατάσταση ζημιών στο Στάδιο Αλκαζάρ. (εξ αναβολής)

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 27-4-17

2. Ακρόαση Π.Ε.Α.Κ.Ι. – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 σχετικά με την τήρηση των όρων της μεταξύ τους σύμβασης. (εξ αναβολής)

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 11-5-17

3. Ακρόαση Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ – ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ σχετικά με οφειλές της ΠΑΕ από τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ

4. Ακρόαση ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ σχετικά με την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων της ως άνω ΠΑΕ προς το ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 27-4-17

5. ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Κρίνεται άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.

6. ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

7. ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ– ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

8. ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΡΧΑΝΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

9. ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει ότι α) δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για χειραγώγηση του αγώνα ως προς την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και β) παρέλκει η επιβολή της αφαίρεσης της ομάδας της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοση της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό.

10. ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

11. ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024