Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έχασε αλλά προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου η Λάτσιο

Έχασε αλλά προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου η Λάτσιο

Η Λάτσιο είναι η πρώτη ομάδα που πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του Coppa Italia, παρά την αποψινή της ήττα με 2-3 από τη Ρόμα στο «Ολίμπικο». Οι «λατσιάλι» μετά το υπέρ τους 2-0 του πρώτου αγώνα, κατάφεραν να μην χάσουν το πλεονέκτημα που είχαν στη ρεβάνς με τους «τζιαλορόσι» και, πλέον, περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης που είναι προγραμματισμένος για τις 2 Ιουνίου στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Η Λάτσιο είναι η πρώτη ομάδα που πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του Coppa Italia, παρά την αποψινή της ήττα με 2-3 από τη Ρόμα στο «Ολίμπικο».

Οι «λατσιάλι» μετά το υπέρ τους 2-0 του πρώτου αγώνα, κατάφεραν να μην χάσουν το πλεονέκτημα που είχαν στη ρεβάνς με τους «τζιαλορόσι» και, πλέον, περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης που είναι προγραμματισμένος για τις 2 Ιουνίου στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Ο Σάλαϊ πέτυχε δύο γκολ για τους «Ρωμαίους», ενώ σκόραρε και ο Ελ Σαράουι. Για τους τυπικά φιλοξενούμενους σκόραραν οι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Ιμόμπιλε.

Αύριο το βράδυ η Νάπολι υποδέχεται την -κάτοχο του τροπαίου την τελευταία διετία και πολυνίκη του θεσμού με 11 τίτλους- Γιουβέντους, λίγες ημέρες μετά την αναμέτρησή τους στο «Σαν Πάολο» για το πρωτάθλημα. Μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό είναι η «βέκια σινιόρα» μετά το υπέρ της 3-1 στο Τορίνο.

Τα αποτελέσματα των αγώνων ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Coppa Italia (σε παρένθεση το σκορ των πρώτων αναμετρήσεων):

Ρόμα-Λάτσιο 3-2 (0-2)
Νάπολι-Γιουβέντους 5/4 (1-3)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024