Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σοκ» με Μυστακίδη που τέθηκε νοκ άουτ για 6 μήνες!

«Σοκ» με Μυστακίδη που τέθηκε νοκ άουτ για 6 μήνες!

Με μεγάλα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ τέλειωσε το παιχνίδι της Τούμπας με τη Λάρισα. Ο Γιάννης Μυστακίδης υπέστη ρήξη χιαστών και την Δευτέρα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου με αποτέλεσμα να χάσει όχι μόνο το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις, θα μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον 6 μήνες! Παράλληλα, ο Στέφανος Αθανασιάδης αποκόμισε ένα βαθύ θλαστικό τραύμα στην κνήμη από χτύπημα, λόγος για τον οποίο του έγιναν ράμματα από το ιατρικό τιμ, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Με μεγάλα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ τέλειωσε το παιχνίδι της Τούμπας με τη Λάρισα.

Ο Γιάννης Μυστακίδης υπέστη ρήξη χιαστών και την Δευτέρα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου με αποτέλεσμα να χάσει όχι μόνο το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις, θα μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον 6 μήνες!

Παράλληλα, ο Στέφανος Αθανασιάδης αποκόμισε ένα βαθύ θλαστικό τραύμα στην κνήμη από χτύπημα, λόγος για τον οποίο του έγιναν ράμματα από το ιατρικό τιμ, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Γιάννης Μυστακίδης δεν ήταν αυτά που ήθελε ν’ ακούσει τόσο ο παίκτης όσο και το τεχνικό τιμ.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός στον αγώνα με την Λάρισα υπέστη ρήξη μηνίσκου δίκην λαβής κάδου και θα χειρουργηθεί άμεσα από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα.

Το γόνατο του Μυστακίδη είναι «μπλοκαρισμένο» από τον τραυματισμό και στην επέμβαση θα διαπιστωθεί αν έχει πειραχτεί κι ο πρόσθιος χιαστός. Σε μια τέτοια περίπτωση το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί κατά τη διάρκεια του χειρουργείου».

Κατά τα άλλα, οι παίκτες του «Δικεφάλου» βρέθηκαν σήμερα στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι στο Περιστέρι.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΛ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας στο γυμναστήριο και στην πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας μέσα από παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια επέστρεψε στο πρόγραμμα αποθεραπείας του, ενώ ο Αμρ Ουάρντα έκανε ατομικό πρόγραμμα προσαρμογής, μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις με την Εθνική Αιγύπτου.

Αύριο ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 14:00 στην Τούμπα και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024