Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τεστ ντράιβ με εικονική πραγματικότητα θα προσφέρει η Ford

Τεστ ντράιβ με εικονική πραγματικότητα θα προσφέρει η Ford

H Ford υπόσχεται στο μέλλον η εικονική πραγματικότητα (VR) να φέρει επανάσταση και στον χώρο των δοκιμών. Οι πελάτες δεν θα χρειάζεται να πηγαίνουν στις αντιπροσωπείες. Απλά, θα μπορούν από το σπίτι να δοκιμάζουν ένα SUV, ή ένα τετρακίνητο μέσα στην έρημο!

 

H Ford υπόσχεται στο μέλλον η εικονική πραγματικότητα (VR) να φέρει επανάσταση και στον χώρο των δοκιμών. Οι πελάτες δεν θα χρειάζεται να πηγαίνουν στις αντιπροσωπείες. Απλά, θα μπορούν από το σπίτι να δοκιμάζουν ένα Fiesta, ή ένα τετρακίνητο Kuga μέσα στην έρημο!

Η έλευση της τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας (VR) προβλέπεται να αλλάξει εκ βάθρων τον τρόπο ζωής μας τις ερχόμενες δεκαετίες. Η Ford ενσωματώνει την Εικονική Πραγματικότητα (VR) στον τρόπο σχεδίασης των οχημάτων της, και τώρα ξεκινά να διερευνά πώς αυτή η τεχνολογία μπορεί να αλλάξει την εμπειρία αγοράς.

Όπως αναφέρουν το σημαντικότερο κίνητρο αγοράς ενός αυτοκινήτου, μετά από τα πρακτικά, οικονομικά θέματα, είναι “καθαρά συναισθηματικό” και το test drive μπορεί να αποτελέσει ένα κρίσιμο “πρώτο ραντεβού” για τον καταναλωτή και το υποψήφιο επόμενο όχημά του.

Επιτρέποντας στους πελάτες να δοκιμάζουν διαφορετικά μοντέλα την ώρα και στο μέρος που τους εξυπηρετεί – και για όσο διάστημα το επιθυμούν – η εικονική πραγματικότητα μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες να αποκτήσουν μία πολύ πιο καθαρή άποψη για το αυτοκίνητο της αρεσκείας τους, πριν καν επισκεφθούν έναν Έμπορο. Επίσης θα μπορεί να προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να νιώσουν ακόμα και τη μοναδική μυρωδιά του νέου αυτοκινήτου που σκέπτονται να αγοράσουν.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024