Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μανωλάς πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση της Ρόμα

Ο Μανωλάς πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση της Ρόμα

Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, τον πιο δύσκολο γρίφο που καλείται να λύσει η Ρόμα. Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός έχει προκαλέσει αίσθηση και αναμένεται να είναι από τα «καυτά» ονόματα στην καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά. Ο ίδιος πέταξε το... μπαλάκι της απόφασης στη διοίκηση των Ρωμαίων...

Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, τον πιο δύσκολο γρίφο που καλείται να λύσει η Ρόμα. Η Ιντερ, όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, έχει τον κορυφαίο Ελληνα αμυντικό των «τζιαλορόσι» ως κορυφαία επιλογή της, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό των μεγάλων συλλόγων της Premier League, όπως επείσης και την απόφαση των «Ρωμαίων» να τον κρατήσουν κοντά τους.

Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός έχει προκαλέσει αίσθηση και αναμένεται να είναι από τα «καυτά» ονόματα στην καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά. Ο ίδιος πέταξε το… μπαλάκι της απόφασης στη διοίκηση της Ρόμα:

«Η απόφαση για το μέλλον μου ανήκει αποκλειστικά στη Ρόμα. Αν θέλει να με πουλήσει, δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ», τόνισε ο διεθνής αμυντικός, από τους κορυφαίους στη χθεσινή ισοπαλία της εθνικής στις Βρυξέλλες κόντρα στο Βέλγιο (1-1), και στη συνέχεια μίλησε για τους της Ρόμα στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν:

«Είναι δύσκολο να πούμε ότι κυνηγάμε το πρωτάθλημα γιατί η Γιουβέντους είναι τρομερά δυνατή και δύσκολα χάνει βαθμούς. Στόχος μας είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έχουμε κι έναν σημαντικό επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου απέναντι στη Λάτσιο. Μπορούμε να γυρίσουμε το εις βάρος μας 2-0 από το πρώτο ματς, αρκεί να είμαστε δυνατοί και να το αποδείξουμε στο γήπεδο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024