Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Επένδυση 300 εκατ. ευρώ από την Παπαστράτος στον Ασπρόπυργο

Επένδυση 300 εκατ. ευρώ από την Παπαστράτος στον Ασπρόπυργο

Σε επενδύσεις 300 εκατ ευρω για την παραγωγή ράβδων καπνού που χρησιμοποιούνται στο νέο σύστημα θέρμανσης καπνού IQOS που έχει λανσάρει η Philip Morris προχωρεί η θυγατρική της Παπαστράτος στον Ασπρόπυργο.

Σε επενδύσεις 300 εκατ. ευρω για την παραγωγή ράβδων καπνού που χρησιμοποιούνται στο νέο σύστημα θέρμανσης καπνού IQOS, το οποίο έχει λανσάρει η Philip Morris, προχωρεί η θυγατρική της Παπαστράτος στον Ασπρόπυργο.

Η επένδυση θα δημιουργήσει 400 νέες θέσεις εργασίας. Η επένδυση θα ολοκληρωθεί σε 10 μήνες και από τις αρχές του 2018 οι ράβδοι καπνού θα εξάγονται σε 30 χώρες που ήδη κυκλοφορεί το IQOS.

Οι ράβδοι καπνού θα χρησιμοποιούν ελληνικά καπνά ανατολικού τύπου ενισχύοντας την καπνοκάλλιεργεια στη χώρα.

Την αναγγελία της επένδυσης έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης ο προεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος Χρήστος Χαρβαντίδης σε ειδική εκδήλωση στο Ζάππειο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο