Fraport: Τις ερχόμενες εβδομάδες η ανάληψη των 14 αεροδρομίων
Εκπρόσωπος της Fraport επιβεβαίωσε σήμερα ότι η ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάληψης της διαχείρισης των 14 αεροδρομίων στην Ελλάδα αναμένεται τις ερχόμενες εβδομάδες».
Εκπρόσωπος της Fraport επιβεβαίωσε σήμερα ότι η ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάληψης της διαχείρισης των 14 αεροδρομίων στην Ελλάδα αναμένεται τις ερχόμενες εβδομάδες».
Ο ίδιος δήλωσε από τη Φρανκφούρτη, όπου είναι η έδρα της Fraport, ότι «βρισκόμαστε στην τελική ευθεία», επισημαίνοντας ότι «η ελληνική πλευρά εργάζεται πυρετωδώς» για την επίλυση των τελευταίων προβλημάτων.
Όπως σημειώνεται, «η Fraport Greece είχε ανακοινώσει ήδη στις 6 Μαρτίου ότι όλα είναι έτοιμα για την ανάληψη της διαχείρισης των αεροδρομίων», ενώ υπογραμμίζεται ότι η σύμβαση παραχώρησης των αερολιμένων για διάστημα 40 ετών «θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα εγχειρήματα ιδιωτικοποίησης στην υπερχρεωμένη Ελλάδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση δεν λέει κουβέντα για τις αποκαλύψεις στις υποκλοπές και τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική
- Τι δείχνουν τα στοιχεία για τον Τουρισμό: Μένουν λιγότερο αλλά ξοδεύουν περισσότερα ανά ημέρα
- Ναυάγιο στη Χίο: Μεταφέρονται στην Αθήνα με C-130 τραυματισμένα παιδιά
- Γιώργος Λιάγκας, Eurovision και Ισραήλ: H μισή Ευρώπη είναι εναντίον σας και ασχολείστε με το αν η Evangelia έκλεψε το Hava Nagila
- Φορολοταρία: Πώς συμμετέχεις, πώς κερδίζεις, πώς πληρώνεσαι
- Αυτό αποκάλυψε ο Ντοκ Ρίβερς για την υπόλοιπη σεζόν του Γιάννη Αντετοκούνμπο

