Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ παίρνει θέση κατά του Ισραήλ

Ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ παίρνει θέση κατά του Ισραήλ

Επίθεση κατά του ισραηλινού κράτους εξαπέλυσε ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ αναφορικά με τους οικισμούς που θέλει να χτίσει σε εδάφη τα οποία οι Παλαιστίνιοι θέλουν να συμπεριλάβουν στο κράτος τους. Μάλιστα τις δηλώσεις κατά της κίνησης του Ισραήλ, τις έκανε στην Ιερουσαλήμ, την οποία και επισκέφτηκε με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας του ισραηλινού […]

Επίθεση κατά του ισραηλινού κράτους εξαπέλυσε ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ αναφορικά με τους οικισμούς που θέλει να χτίσει σε εδάφη τα οποία οι Παλαιστίνιοι θέλουν να συμπεριλάβουν στο κράτος τους. Μάλιστα τις δηλώσεις κατά της κίνησης του Ισραήλ, τις έκανε στην Ιερουσαλήμ, την οποία και επισκέφτηκε με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας του ισραηλινού συγγραφέα και σκηνοθέτη Τζόσεφ Σένταρ, στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην κυριακάτικη εφημερίδα Haaretz, ο ηθοποιός είπε ότι «οι οικισμοί είναι μία παράλογη πρόκληση… και σίγουρα δεν είναι μέρος του προγράμματος κάποιου που θέλει να ακολουθήσει μία πραγματική ειρηνευτική διαδικασία».

Η διεθνής κοινότητα, σύμφωνα με τον ιστότοπο PageSix, θεωρεί ως επί το πλείστον την οικιστική ανάπτυξη στα εδάφη που διεκδικούν οι Παλαιστίνιοι ως παράνομη και εμπόδιο για την ειρήνη στην περιοχή.

Το Ισραήλ λέει ότι το θέμα των οικισμών, μαζί με άλλα βασικά ζητήματα, όπως η ασφάλεια, θα πρέπει να επιλυθούν μέσω των ειρηνευτικών συνομιλιών.

Ο γνωστός ηθοποιός παρουσίασε την ταινία «Norman: The Moderate Rise and Tragic Fall of a New York Fixer» στην οποία παριστάνει έναν Εβραίο που ζει στη Νέα Υόρκη, και ο οποίος, προκειμένου να γίνει κάνει μια πράξη που θα τον ξεχωρίσει, κάνει δώρο ένα ζευγάρι παπούτσια στον Μίσα Έσελ, ο οποίος στη συνέχεια, θα γίνει πρωθυπουργός του Ισραήλ!

Έτσι ο Νόρμαν ξαφνικά βρίσκεται σε μια άβολη θέση που δεν είχε διανοηθεί ποτέ, στο κέντρο ενός γεωπολιτικού δράματος, με κίνδυνο να καταστρέψει την ως τώρα καλή του φήμη…

Λέγεται ότι ο ρόλος του στην ταινία είναι ρόλος ζωής για τον γνωστό ηθοποιό, ενώ η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2017.

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024