
SANITAS: Νέα επικοινωνιακή στρατηγική «Σπιτικά & Αγαπημένα»
Η SANITAS, με προϊόντα άμεσα συνδεδεμένα με το ελληνικό νοικοκυριό και τις αξίες του, πρωτοπορεί και πρωταγωνιστεί στις κατηγορίες δραστηριοποίησής της στην Ελλάδα, αποτελώντας μια καθιερωμένη μάρκα, γνωστή για την ποιότητα, καινοτομία και διαφοροποίηση των προϊόντων της.
Η SANITAS, με προϊόντα άμεσα συνδεδεμένα με το ελληνικό νοικοκυριό και τις αξίες του, πρωτοπορεί και πρωταγωνιστεί στις κατηγορίες δραστηριοποίησής της στην Ελλάδα, αποτελώντας μια καθιερωμένη μάρκα, γνωστή για την ποιότητα, καινοτομία και διαφοροποίηση των προϊόντων της.
Φέτος, η SANITAS κλείνει 50+1 χρόνια στην ελληνική αγορά και συνεχίζει να είναι δίπλα στους καταναλωτές της σε κάθε στιγμή, από τα οικογενειακά τραπέζια μέχρι τον καθαρισμό του σπιτιού. Αποτελώντας μέρος της καθημερινότητας των καταναλωτών της, έχει καταφέρει να κατέχει τη δική της θέση στις καρδιές τους, βοηθώντας τους να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους στιγμές.
H SANITAS μέσω της νέας της επικοινωνίας «Σπιτικά & Αγαπημένα» και όλων των δράσεων που θα υπαχθούν σε αυτή, μεταφέρει το μήνυμα σε όλους τους καταναλωτές ότι τα προϊόντα της είναι όντως σπιτικά, καθώς συμβάλλουν στην καθημερινή φροντίδα της οικογενειακής εστίας, και αγαπημένα, εφόσον εδώ και 50+1 χρόνια βρίσκονται σταθερά πρώτα στην προτίμησή τους. Για τον λόγο αυτό η SANITAS αποτελεί αναπόσπαστο μέρος όλων των όμορφων καθημερινών στιγμών μέσα στο σπίτι.
Όσα χρόνια κι αν περάσουν η SANITAS πάντα θα φροντίζει να νιώθετε Σπιτικά και Αγαπημένα!
Γνωρίστε περισσότερα για τα προϊόντα SANITAS και πως θα αλλάξουν την ποιότητα στη ζωή σας στο https://www.facebook.com/sanitas.greece/
Ξένη δημοσίευση
- Παναγιώτης Νέστορας: «Το μόνο που έχω να ρωτήσω είναι γιατί τόσο μίσος, ποιοι είναι πίσω από τους εκτελεστές»
- Επίδειξη μίσους στη Βόρεια Ιρλανδία: Ομοίωμα τζαμιού πυρπολήθηκε έξω από το Μπέλφαστ
- H OpenAI απαντά στην Anthropic με νέο πολυεργαλείο για επιχειρήσεις
- Κωνσταντίνος Αργυρός – Οι «Καμπάνες» του, γίνονται το πρώτο ελληνόφωνο άλμπουμ στα Billboard
- Προοπτική για κοινωνικές κατοικίες ιατρών στην Κάρπαθο
- Τραγωδία στη Γαλλία μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ: 17χρονη έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από φορτηγό (vids)
- Σισμανόγλειο: Στον εισαγγελέα ο 76χρονος που προκάλεσε τη φωτιά στο νοσοκομείο
- Τοξικότητα κυβερνητικής κοπής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442