Την ανάπλαση του Αστέρα Βουλιαγμένης ανέλαβε η Ακτωρ
Την υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία Άκτωρ ΑΤΕ για την ανακαίνιση και ανάπλαση του ξενοδοχειακού της συγκροτήματος ανακοίνωσε η Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ.
Την υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία Άκτωρ ΑΤΕ για την ανακαίνιση και ανάπλαση του ξενοδοχειακού της συγκροτήματος ανακοίνωσε η Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η ολοκλήρωση των προβλεπομένων με την ως άνω σύμβαση εργασιών ανακαίνισης/ανάπλασης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος συμφωνήθηκε μεταξύ των συμβαλλομένων εταιριεών να έχει πραγματοποιηθεί έως την 24η Απριλίου 2018 και το συμφωνηθέν τίμημα ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 68.400.000 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» για τον Στέφανο Μπορμπόκη (pics)
- Πάπας Λέων σε Ντόναλντ Τραμπ: Θα συνεχίσω να μιλάω ενάντια στον πόλεμο και να προωθώ την ειρήνη
- Ιωάννα Τούνη: Απαντά στις κακές γλώσσες με μια συμβουλή της μητέρας της
- Ουγγαρία: Ο ξέφρενος χορός του μελλοντικού υπουργού Υγείας μετά τη νίκη του Μαγιάρ στις εκλογές
- Πένθος στην Γκάνα: Ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε σε ένοπλη ληστεία
- Οι Αμερικανοί έχουν δύο εβδομάδες προθεσμία να σταματήσουν τον Τραμπ
- Ζαχαριάδης για εκλογές στην Ουγγαρία: Όρμπαν τέλος, δεν θα λείψει σε κανένα δημοκράτη
- Χάποελ Τελ Αβίβ: Η νίκη επί της Μακάμπι, η πρόκριση στα play offs και η επόμενη… Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442