Αμοιβαία αλλαγή στην ώρα έναρξης δύο αναμετρήσεων της 24ης αγωνιστικής, ανακοίνωσε η Super League. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”, που θα γίνει την Κυριακή 12/3, μετατίθεται για τις 17:15, αντί για τις 15:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Το αντίθετο θα συμβεί με το ματς της Κέρκυρας με την Ξάνθη, το οποίο θα αρχίσει στις 3 μ.μ.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αντιμετωπίζουν το βράδυ της Πέμπτης Μονακό και Βαλένθια, αντίστοιχα, στα Game 2 των play-offs της Euroleague, με στόχο το 2-0 στις σειρές τους.
Η συμμετοχή του Ιράν στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά και Μεξικό αποτελεί το πιο πολιτικά ευαίσθητο ζήτημα στην ατζέντα της FIFA.