Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αστέρας Ραχούλας»: στο επεισόδιο της Δευτέρας...

«Αστέρας Ραχούλας»: στο επεισόδιο της Δευτέρας…

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου, στο 15ο επεισόδιο, τα πράγματα αγριέυουν στη Ραχούλα… Η Γιώτα προσπαθεί να αποσπάσει με κάθε τρόπο το κομμάτι του χάρτη από την Μπιρμπίλω χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Άρης συζητά με τον Ανδρονίκου το σύστημα που θα ακολουθήσει στον επόμενο αγώνα, γεγονός που δημιουργεί αναταράξεις ανάμεσα στους παίκτες. Η Σαββούλα επεμβαίνει για […]

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου, στο 15ο επεισόδιο, τα πράγματα αγριέυουν στη Ραχούλα…
Η Γιώτα προσπαθεί να αποσπάσει με κάθε τρόπο το κομμάτι του χάρτη από την Μπιρμπίλω χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Άρης συζητά με τον Ανδρονίκου το σύστημα που θα ακολουθήσει στον επόμενο αγώνα, γεγονός που δημιουργεί αναταράξεις ανάμεσα στους παίκτες.

Η Σαββούλα επεμβαίνει για μία ακόμη φορά στη ζωή του Αγγελή, με δυσάρεστα γι’ αυτήν αποτελέσματα, ενώ η Μπιρμπίλω, με δόλιο τρόπο, στέλνει με τον ανυποψίαστο Ανέστη τον χάρτη στα ασφαλή χέρια της Βαγγελιώς.

Παράλληλα, ο Τατούης εν όψει του αγώνα με το Παραδείσι, γυρίζει βίντεο με τη συμμετοχή όλης της ομάδας για να το στείλουν στην Ομοσπονδία. Πριν την τελευταία προπόνηση του «Αστέρα», η Μαργαρίτα επισκέπτεται τον Άρη στο γήπεδο και τον ταράζει με μια αυθόρμητη εξομολόγηση.

Παίζουν: Αντώνης Καρυστινός, Παναγιώτα Βλαντή, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σταύρος Σβήγκος, Νίκη Βακάλη, Μέλπω Ζαρόκωστα, Γιώργος Γάλλος, Ηλίας Μουλάς, Ελένη Ουζουνίδου, Φωτεινή Ντεμίρη, Σπύρος Τσεκούρας, Γιώργος Σουξές, Δανάη Λουκάκη, Παναγιώτης Νάτσης, Ηρώ Πεκτέση, Αμαλία Αρσένη, Μαρία Πετεβή, Μιχάλης Αβρατόγλου, Πένυ Αγοραστού, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Λεωνίδας Μαράκης, Βαγγέλης Ρωμνιός, Πέτρος Ιωάννου, κ.ά.

Στο ρόλο του Ανέστη Σκυρογιάννη ο Δάνης Κατρανίδης. Στο ρόλο της Γιώτας Σκυρογιάννη η Υρώ Μανέ.

Το πρωτότυπο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Γιώργος Κρητικός και Μάκης Πιτταράς. Η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Κρητικού.

Εκτέλεση παραγωγής ABC productions.

entertainment.in.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024