Με μία άκρως ειρωνική ανακοίνωση, τοποθετήθηκε η διοίκηση του Πλατανιά στη διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου στον προημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ.
Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον… καλύτερο Ελληνα διαιτητή για την ευκαιρία που έδωσε στην ομάδα μας να διεκδικήσει το μερίδιό της από την αποψινή αναμέτρηση. Αναρωτιόμαστε βέβαια, μετά και την σημερινή του… εξαιρετική διαιτησία πόσα λάθη θα συγχωρεθούν ακόμα, σε έναν ρέφερι ο οποίος όπως φάνηκε δεν γνωρίζει ούτε τους κανονισμούς».
Αν και έχανε 0-1, η Έβερτον έκανε μυθική ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3-1), αλλά στο φινάλε οι «πολίτες» βρήκαν δύο γκολ και… τσίμπησαν τον βαθμό (3-3) – Προβάδισμα τίτλου για την Άρσεναλ
Συνεχίζοντας τη μάχη με τη λευχαιμία, ο Ακίλε Πολονάρα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα ζήτησε από τους φιλάθλους του μπασκετ να τον θυμούνται όπως ήταν.