Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Γερμανικό όχι σε κούρεμα, έστω κι αν «o Τσίπρας έκανε τις πιο πολλές μεταρρυθμίσεις»
Ο υφυπουργός του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Γενς Σπαν ανέφερε πως «πρέπει να αναγνωριστεί ότι η κυβέρνηση Τσίπρα έκανε τις περισσότερες μεταρρυθμίσεις από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις μαζί» αλλά εκφράστηκε αρνητικά για το ενδεχόμενο κουρέματος του ελληνικού χρέους. Το Βερολίνο, είπε, εκτιμά πως «είναι πολύ πιθανό να φτάσει σε συμφωνία με το ΔΝΤ η οποία δεν θα απαιτεί κούρεμα».
Ο υφυπουργός του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Γενς Σπαν ανέφερε πως «πρέπει να αναγνωριστεί ότι η κυβέρνηση Τσίπρα έκανε τις περισσότερες μεταρρυθμίσεις από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις μαζί» αλλά εκφράστηκε αρνητικά για το ενδεχόμενο κουρέματος του ελληνικού χρέους.
Το Βερολίνο, είπε, εκτιμά πως «είναι πολύ πιθανό να φτάσει σε συμφωνία με το ΔΝΤ η οποία δεν θα απαιτεί κούρεμα» μιλώντας την Κυριακή στο γερμανικό ραδιόφωνο Deutschlandfunk.
«Σε τελευταία ανάλυση το θέμα δεν είναι αυτή τη στιγμή το θέμα του χρέους, αλλά το πώς θα επιτευχθεί ανάπτυξη», πρόσθεσε ο Γερμανός πολιτικός, ο οποίος τόνισε επίσης ότι «η Γερμανία επιθυμεί την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη».
Ο Γενς Σπαν είπε επίσης στο DLF ότι «πρέπει να αναγνωρίσει κανείς ότι η σημερινή κυβέρνηση έκανε περισσότερες μεταρρυθμίσεις από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις μαζί».
«Η συζήτηση όμως γύρω από ένα ενδεχόμενο κούρεμα τους ελληνικού χρέους θα θεωρείτο ως αδικία από χώρες όπως η Ισπανία και η Ιρλανδία» είπε χαρακτηριστικά.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!