
Λίπτον: Έχει υπάρξει κάποια πρόοδος αναφορικά με την Ελλάδα
Έχει σημειωθεί κάποια πρόοδος αναφορικά με την Ελλάδα και το Ταμείο θα επιθυμούσε να βρεθεί σε θέση, ώστε να βοηθήσει τη χώρα, δήλωσε o πρώτος αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, Ντέιβιντ Λίπτον.
Έχει σημειωθεί κάποια πρόοδος αναφορικά με την Ελλάδα και το Ταμείο θα επιθυμούσε να βρεθεί σε θέση, ώστε να βοηθήσει τη χώρα, δήλωσε o πρώτος αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, Ντέιβιντ Λίπτον.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, στο Βερολίνο, ο Λίπτον ανέφερε: «Έχει γίνει κάποια πρόοδος. Θα θέλαμε να είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε την Ελλάδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιταλία: Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Νάπολη – Έκλεισαν σχολεία
- Δήμαρχος Αργοστολίου για την 162η Επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
- Πυρετός στη Wall Street για την είσοδο της SpaceX στο χρηματιστήριο – Αποτίμηση 1,75 τρισ.
- Ευρώπη: Γιατί τα νοικοκυριά πετάνε τόσα τρόφιμα; Κι όμως, μπορούμε να περιορίσουμε τη σπατάλη
- Σε δημόσια διαβούλευση ο Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το Υπουργείο Εσωτερικών
- Η FIFA μετατρέπει το Μουντιάλ 2026 σε… Monopoly
- Πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Ντάπιας «Λουνέτα» στο Μεσολόγγι
- Φάμελλος: Μόνο μια μεγάλη πολιτική δημοκρατική αλλαγή θα εξασφαλίσει μια προοδευτική Συνταγματική Αναθεώρηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442