Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περίπατος του ΠΑΟΚ επί της Βέροια, 4-0 στην Τούμπα

Περίπατος του ΠΑΟΚ επί της Βέροια, 4-0 στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στην Τούμπα συντρίβοντας την Βέροια με 4-0 σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Super League. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Ενρίκε (17΄), Πρίγιοβιτς (πεν. 42΄, 50΄) και Πέλκας (72΄).

Ο ΠΑΟΚ πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στην Τούμπα συντρίβοντας την Βέροια με 4-0 σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Super League. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Ενρίκε (17΄), Πρίγιοβιτς (πεν. 42΄, 50΄) και Πέλκας (72΄).

Παρουσία μικρού αριθμού θεατών λόγω της βροχής βασικά και των καιρικών συνθηκών ΠΑΟΚ και Βέροια αναμετρήθηκαν σε ένα παιχνίδια περιορισμένου ενδιαφέροντος έτσι όπως εξελίχθηκε τουλάχιστον. Ο ΠΑΟΚ με νωπές τις εντυπώσεις από την τραυματική εντός έδρας ήττα από την Σάλκε είχε την ευκαιρία μιάς γενικής πρόβας εν όψει του επαναληπτικού με την Σάλκε στην Γερμανία, την προσεχή Τετάρτη.

Η Βέροια από την πλευρά της «πνιγμένη» από το βαθμολογικό άγχος ήταν αδύναμη να απειλήσει ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ στον οποίο έκαναν ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα οι Πρίγιοβιτς και Ουάρντα. Μόλις στο 10΄ σουτ του Ενρίκε από πλάγια θέση, αποκρούει εντυπωσιακά ο Λόπεζ.

Ο ΠΑΟΚ είναι πιο επιθετικός και στο 18΄ από ολέθριο λάθος του Σισοκό ανοίγει το σκορ, Ο αμυντικός της Βέροιας προσπαθώντας να γυρίσει την μπάλα με τακουνάκι στον τερματοφύλακα του, δεν βλέπει τον Ενρίκε που εκμεταλεύεται αυτό το λάθος περνάει τον Λόπες και σε κενή εστία κάνει το 1-0.

Στο 22′ ο Βαρέλα σπρώχνει στην περιοχή τον Καπετάνο και ο διαιτητής Γιώργος Μπλάνας αδιαφορεί για την παράβαση. Λίγα λεπτά αργότερα και ο ΠΑΟΚ ζητά πέναλτι σε χέρι του Αντονιάν εντός περιοχής σε σουτ του Πρίγιοβιτς αλλά και πάλι ο κ. Μπλάνας αγνοεί την αξίωση. Ομως στο 41΄ο διαιτητής καταλογίζει την εσχάτη των ποινών σε βάρος της Βέροιας, όταν ο Ενρίκε ανατρέπεται από την ακούσια επαφή του αμυντικού της Βέροιας Βασιλαντωνόπουλο όταν ο δεύτερος καταδίωκε τον πρώτο. Ο Πρίγιοβιτς εκτέλεσε σωστά στο 42′ κι έγραψε το 2-0 δίνοντας άνεση στην προοπτική της νίκης του ΠΑΟΚ.

Mε το ξεκίνημα της επανάληψης ο ΠΑΟΚ «κλειδώνει» τη νίκη πολύ σύντομα. Στο 50′ από κόρνερ του Ουάρντα, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με ωραία και άπιαστη κεφαλιά παραβιάζει για τρίτη φορά την εστία της Βέροιας και διπλασιάζει τις προσωπικές του επιτυχίες.

Μετά το τρίτο αυτό γκολ το παιχνίδι ατόνησε ο ΠΑΟΚ μείωσε ρυθμούς και αναλώθηκε σε αλλαγές προστασίας και εισόδου νέων παικτών όπως ο γκολκίπερ Σιαμπάνης που έκανε ντεμπούτο στην Σούπερ Λιγκ και του Πούγγουρα που έκανε πρεμιέρα με την φανέλα του Δικεφάλου. Η Βέροια πλησίασε σε ένα γκολ αλλά στο 71′ ο Σωτήρης Μπαλάφας έχασε την εξαιρετική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε σουτάρωντας ψηλά άουτ από άριστη θέση.

Ο ΠΑΟΚ πολύ σύντομα πέτυχε και το 4ο του γκολ με τον Πέλκα τεσσερα μόλις λεπτά μετά την είσοδο του. Με ωραίο επιδέξιο σουτ νίκησε τον Λόπεζ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Η Βέροια είχε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μια σχετικά καλή ευκαιρία με το άστοχο σουτ του Καπετάνου ενώ στο επόμενο λεπτό μακρινό σουτ του Σαρπόνγκ έδιωξε με υπέροχη προσπάθεια ο Σιαμπάνης, για να λήξει ο αγώνας με το εμφαντικό 4-0 του γηπεδούχου ΠΑΟΚ, που έκανε μια αξιόπιστη δοκιμή για το ευρωπαϊκό ραντεβού του που ακολουθεί την Τετάρτη.

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Κίτρινες: Σάκχοφ- Τομάς, Σισοκό

ΠΑΟΚ: Γλύκος (63′ Σιαμπάνης), Μαλεζάς (54΄Πούγγουρας), Βαρέλα, Μάτος, Κίτσιου, Κάτσε, Σάκχοφ, Ουάρντα, Ενρίκε, Τζάλμα (69′ Πέλκας), Πρίγιοβιτς

Βέροια: Λόπεζ, Ασίγκμπα, Αντονιάν, Σισοκό, Βασιλαντωνόπουλος, Τομάς (58′ Mπελαϊντ), Μπαλάφας, Στόιτσεφ (77′ Λινάρδος), Άρτσε (67′ Μίλιεβιτς), Σαρπόνγκ, Καπετάνος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024