Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ρόμπινσον νικητής στα καρφώματα, ο Γκόρντον στα τρίποντα

Ο Ρόμπινσον νικητής στα καρφώματα, ο Γκόρντον στα τρίποντα

Ο σταρ των Ιντιάνα Πέισερς, Γκλεν Ρόμπινσον ήταν εκείνος που κέρδισε τον διαγωνισμό καρφωμάτων, μπροστά από τον άσο των Φοίνιξ Σανς, Ντέρικ Τζόουνς jr, πηδώντας πάνω από το συμπαίκτη Πολ Τζορτζ, τη μασκότ των Πέισερς και ένα μέλος της ομάδας χορού των Πέισερς, επιχειρώντας στο τέλος μία ανατροφή που του επέτρεψε να αγγίξει το τέλειο 50 στον τελευταίο γύρο. Νωρίτερα, ο άσος των Χιούστον Ρόκετς, Ερικ Γκόρντον, νίκησε στην…παράταση τον αστέρα των Κίβελαντ Καβαλίερς Κίρι Ιρβινγκ , σημειώνοντας 21 πόντους έναντι 18 του αντιπάλου του και κατέκτησε τον διαγωνισμό τριπόντων.

Ο σταρ των Ιντιάνα Πέισερς, Γκλεν Ρόμπινσον ήταν εκείνος που κέρδισε τον διαγωνισμό καρφωμάτων, μπροστά από τον άσο των Φοίνιξ Σανς, Ντέρικ Τζόουνς jr, πηδώντας πάνω από το συμπαίκτη Πολ Τζορτζ, τη μασκότ των Πέισερς και ένα μέλος της ομάδας χορού των Πέισερς, επιχειρώντας στο τέλος μία ανατροφή που του επέτρεψε να αγγίξει το τέλειο 50 στον τελευταίο γύρο.

Τελικά έφτασε συνολικά τους 94 πόντους παίρνοντας την πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω του Τζόουνς, ΝτεΑντρέ Τζόρνταν και Ααρον Γκόρντον, αλλά και ενθουσιασμένους τους φιλάθλους που παρακολούθησαν την εκδήλωση τουAll-Star Weekend στη Νέα Ορλεάνη. Να σημειωθεί ότι ο Τζόουνς προσπάθησε να εντυπωσιάσει με την βοήθεια ενός drone, αλλά δεν τα κατάφερε, όπως θα ήθελε. «Είμαι ένας εκρηκτικός παίκτης», είπε αμέσως μετά ο Ρόμπινσον.

Νωρίτερα, ο άσος των Χιούστον Ρόκετς, Ερικ Γκόρντον, νίκησε στην…παράταση τον αστέρα των Κίβελαντ Καβαλίερς Κίρι Ιρβινγκ , σημειώνοντας 21 πόντους έναντι 18 του αντιπάλου του και κατέκτησε τον διαγωνισμό τριπόντων. Όχι τυχαία, αφού φέτος έχει σημειώσει τα περισσότερα τρίποντα στο ΝΒΑ. Μεγάλη απογοήτευση για τον Κλέι Τόμπσον των Γκόλντεν Στέιτ, που αποκλείστηκε από τον τελικό. «Απόψε ήταν νύχτα μου», τόνισε ο Γκόρντον.

Ο Λετονός Κρίσταπς Πορζίνγκις των Νιου Γιορκ Νικς, κέρδισε τον διαγωνισμό δεξιοτήτων, επικρατώντας στον τελικό του άσου των Γιούτα Τζαζ, Γκόρντον Χέιγουορντ. Εγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Νικς που πετυχαίνει κάτι τέτοιο! Στον πρώτο γύρο ο Χέιγουορντ νίκησε τον Τζον Ουόλ, ο Τόμας τον Μπούκερ, ο Πορζίνγκις τον Κάζινς κι ο Γιόκιτς τον Ντέιβις. Στα ημιτελικά, ο Χέιγουορντ πέρασε το εμπόδιο του Αϊζάια Τόμας και ο Πορζίνγκις αυτό του Γιόκιτς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024