Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Άνθρωπος με τα Χίλια Πρόσωπα»: μια αληθινή ιστορία που συναρπάζει

«Ο Άνθρωπος με τα Χίλια Πρόσωπα»: μια αληθινή ιστορία που συναρπάζει

Από τη βραβευμένη ομάδα της ταινίας «Το Μικρό Νησί» («La Isla Minima») που ενθουσίασε το ελληνικό κοινό το καλοκαίρι του 2015, έρχεται η ταινία του Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ «Ο Άνθρωπος με τα Χίλια Πρόσωπα». Δύο Βραβεία Goya, διασκευασμένου Σεναρίου και Καλύτερου Νέου Ηθοποιού για τον Κάρλος Σάντος αλλά και 11 ακόμη υποψηφιότητες ανάμεσα στις οποίες Καλύτερης […]

Από τη βραβευμένη ομάδα της ταινίας «Το Μικρό Νησί» («La Isla Minima») που ενθουσίασε το ελληνικό κοινό το καλοκαίρι του 2015, έρχεται η ταινία του Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ «Ο Άνθρωπος με τα Χίλια Πρόσωπα».

Δύο Βραβεία Goya, διασκευασμένου Σεναρίου και Καλύτερου Νέου Ηθοποιού για τον Κάρλος Σάντος αλλά και 11 ακόμη υποψηφιότητες ανάμεσα στις οποίες Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας και Α’ Ανδρικού Ρόλου, αποτελούν τις αποσκευές της ταινίας γαι την οποία σας δίνουμε προσκλήσεις, αρκεί να συμπληρώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας.<

Ποιος είναιλοιπόν «Ο Άνθρωπος με τα Χίλια Πρόσωπα»;
Ο Φρανσίσκο Παέσα – πρώην μυστικός πράκτορας της Ισπανικής Κυβέρνησης και ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για την σημαντικότερη επιχείρηση εναντίον της τρομοκρατικής οργάνωσης των Βάσκων, της ETA – παγιδεύεται από την ίδια του την κυβέρνηση και αναγκάζεται να φύγει από τη χώρα. Όταν τελικά θα μπορέσει να επιστρέψει στην Ισπανία, είναι απένταρος και η προσωπική του ζωή έχει καταρρεύσει. Είναι εκείνη η στιγμή που θα τον επισκεφθεί ο Λουίς Ρολντάν, ο πανίσχυρος πρώην Διοικητής της Αστυνομίας και θα του προσφέρει ένα εκατομμύριο δολάρια, για να τον βοηθήσει να διαφυλάξει τα δώδεκα εκατομμύρια δολάρια που κλάπηκαν από τον προϋπολογισμό που είχε υπό τον έλεγχο του. Το κοφτερό μυαλό του Παέσα θα οργανώσει την εκδίκηση του, με στόχο να αρπάξει τα λεφτά του Ρολντάν.

«Ο Άνθρωπος με τα Χίλια Πρόσωπα» είναι η απίστευτη, αλλά αληθινή ιστορία ενός ανθρώπου που κατάφερε να ξεγελάσει μια ολόκληρη χώρα. Μια ιστορία απάτης που έχει στο επίκεντρό της έναν από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες των τελευταίων δεκαετιών. Ο Φρανσίσκο Παέζα υπήρξε επιχειρηματίας, Ελβετός τραπεζίτης, έμπορος όπλων σε διεθνές επίπεδο, playboy, ζιγκολό, διπλωμάτης, κλέφτης, μυστικός πράκτορας, κατάσκοπος. αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα. Χρόνια αργότερα, όταν επιστρέφει, τα πάντα έχουν αλλάξει.

Ο ίδιος έχει χρεοκοπήσει, έχοντας τη βούλα του απατεώνα δεν μπορεί να ξεκινήσει άλλη δουλειά, ενώ η σχέση του με την Γκλόρια, τη σύζυγό του για 15 έτη, έχει τελειώσει. Όντας σε αυτές τις συνθήκες, δέχεται μια επίσκεψη από τον Λουίς Ρολντάν, πρώην ισχυρό Αρχηγό της Ισπανικής Αστυνομίας, ο οποίος προσφέρει στον Παέζα ένα εκατομμύριο δολάρια, αν τον βοηθήσει να κρύψει δώδεκα εκατομμύρια πεσέτες που έχει υπεξαιρέσει από τον δημόσιο προϋπολογισμό που είχε υπό τον έλεγχό του κατά τη διάρκεια της θητείας του. Το δαιμόνιο μυαλό του Παέζα βλέπει την τέλεια ευκαιρία να πάρει εκδίκηση για το παρελθόν και ταυτόχρονα να βελτιώσει τα οικονομικά του. Με τη βοήθεια του Χεσούς Καμόες, στενού συνεργάτη του, θα ενορχηστρώσει ένα περίπλοκο, πανέξυπνο σχέδιο που θα ζήλευε και ο καλύτερος ταχυδακτυλουργός.

Πρωταγωνιστούν: Εδουάρδo Φερνάντεζ, Χοσέ Κορονάδο, Μάρτα Ετούρα, Κάρλος Σάντος, Άλμπα Γκαλότσα

Η ταινία προβάλλεται στις αίθουσες από τις 23 Φεβρουαρίου σε διανομή Tanweer

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024