Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άλλες δύο συλλήψεις στη Μαλαισία για τη δολοφονία του αδελφού του Κιμ

Άλλες δύο συλλήψεις στη Μαλαισία για τη δολοφονία του αδελφού του Κιμ

Οι Αρχές στη Μαλαισία προχώρησαν σε νέες συλλήψεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Κιμ Γιόνγκ Ναμ, ετεροθαλή αδελφού του ηγέτη της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιόνγκ Ουν: Αρχικά, συνέλαβαν μία δεύτερη γυναίκα, ενώ στη συνέχεια συνέλαβαν και έναν άνδρα του περιβάλλοντός της.

Οι Αρχές στη Μαλαισία προχώρησαν σε νέες συλλήψεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Κιμ Γιόνγκ Ναμ, ετεροθαλή αδελφού του δικτάτορα της Β.Κορέας Κιμ Γιόνγκ Ουν: Αρχικά, συνέλαβαν μία δεύτερη γυναίκα, ενώ στη συνέχεια συνέλαβαν και έναν άνδρα του περιβάλλοντός της.

Συνολικά έχουν συλληφθεί τρία άτομα.

Ο άνδρας είναι μαλαισιανός υπήκοος και είναι ο φίλος της δεύτερης γυναίκας που τέθηκε υπό κράτηση την Πέμπτη και έχει στην κατοχή της διαβατήριο Ινδονησίας.

Ένα 24ωρο προηγουμένως, η μαλαισιανή αστυνομία έθεσε υπό κράτηση μια γυναίκα που έφερε βιετναμέζικα ταξιδιωτικά έγγραφα, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι οι έρευνες συνεχίζονται.

Στο μεταξύ, η κυβέρνηση της Μαλαισίας απέρριψε αίτημα των αρχών της Βόρειας Κορέας για την παράδοση της σορού.

Ο 45χρονος, μεγαλύτερος γιος του τέως δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ιλ που ζούσε επί χρόνια αυτοεξόριστος, φέρεται να δηλητηριάστηκε από δύο γυναίκες που στη συνέχεια διέφυγαν με ταξί. Κάποια μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για δηλητηριασμένη βελόνα, ενώ άλλα για ένα υγρό που ρίχθηκε στο πρόσωπό του.

Ο φόνος, λίγες ημέρες πριν από τους εορτασμούς για τη γέννηση του Κιμ Γιονγκ Ιλ, παρουσιάστηκε από τη Σεούλ ως απόδειξη «της βαρβαρότητας και της απάνθρωπης φύσης» του καθεστώτος της Πιονγκγιάνγκ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024