Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εμπειρία «Legion» 3D Avatar  από το FOX!

Εμπειρία «Legion» 3D Avatar από το FOX!

Την ευκαιρία να εισέλθουν στον φανταστικό κόσμο της σειράς του FX «Legion» θα έχουν οι λάτρεις του υπερηρωϊκού κόσμου. Την Πέμπτη 16/2, την Παρασκευή 17/2 (13:00 έως 21:00) και το Σάββατο 18/2 (11:00 έως 21:00), στο επίπεδο 3 του The Mall Athens, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήστε το προσωπικό σας Legion 3D Avatar και […]

Την ευκαιρία να εισέλθουν στον φανταστικό κόσμο της σειράς του FX «Legion» θα έχουν οι λάτρεις του υπερηρωϊκού κόσμου. Την Πέμπτη 16/2, την Παρασκευή 17/2 (13:00 έως 21:00) και το Σάββατο 18/2 (11:00 έως 21:00), στο επίπεδο 3 του The Mall Athens, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήστε το προσωπικό σας Legion 3D Avatar και να μπείτε στη μεγάλη κλήρωση για την προσωπική σας 3D φιγούρα καθώς και συλλεκτικά δώρα της νέας σειράς του FOX.

Το «Legion» προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 22:40, στο FOX και on demand μέσω FOX Play.
Βασισμένο στο ομώνυμο comic της Marvel, η σειρά έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στο FOX και κατάφερε να καθηλώσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Η σειρά αποτελεί την πρώτη παραγωγή της FX Productions σε συνεργασία με τη Marvel Television και αφηγείται την ιστορία του Ντέιβιντ Χάλερ, τον οποίο υποδύεται ο γνωστός «Μάθιου» από το Downton Abbey, Νταν Στίβενς.

Ο τύπος αυτός λοιπόν, σύμφωνα με το σενάριο, έχει ζήσει τη ζωή του νοσηλευόμενος ως σχιζοφρενής. Μετά από μια σειρά ανατρεπτικών εξελίξεων, ο Ντέιβιντ έρχεται αντιμέτωπος με ένα αναπάντεχο όσο και συγκλονιστικό ενδεχόμενο: Όλα όσα τον βασανίζουν τόσα χρόνια, ίσως να μην είναι παραισθήσεις, αλλά πραγματικότητα!

Δημιουργός της σειράς είναι ο Νόα Χόλεϊ (του τηλεοπτικού Fargo), ο οποίος αναφέρει ότι η επιδίωξή του είναι «η ιδέα ότι περνάς τη ζωή σου με την ταμπέλα ενός τρελού και ξαφνικά έρχεται κάποιος και λέει: «Στην πραγματικότητα, είσαι απόλυτα λογικός και έχεις αυτές τις ικανότητες», κάτι που ακούγεται σαν τη σκέψη ενός τρελού. Λατρεύω την ιδέα ότι ακόμα και όταν είσαι στο ταξίδι, υπάρχει μια ποιότητα όπως αυτή της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων, μία ιστορία μέσα στην ιστορία» είπε ο δημιουργός σε συνέντευξή του στο Hitflix».

Ο ίδιος σημείωσε ότι στο Legion δεν θα δούμε κανέναν από τους εμβληματικούς χαρακτήρες των X-Men. Στη σειρά, εκτός από τον Νταν Στίβενς, πρωταγωνιστούν η Όμπρεϊ Πλάζα και η Ζαν Σμαρτ.

H συγκλονιστική, γεμάτη δράση ιστορία, ξετυλίγεται μπροστά μας κάθε Πέμπτη στις 22:40, λιγότερο από 24 ώρες μετά την επίσημη πρεμιέρα του στις ΗΠΑ αλλά και on demand μέσω FOX Play.

Σχετικά με την εμπειρία που μπορείτε όλοι να έχετe στην εκδήλωση στο The Mall Athens, να συμπληρώσουμε ότι μέσα από μια high-tech τρισδιάστατη εμπειρία, μπορείτε να γίνετε κομμάτι του απρόβλεπτου κόσμου της σειράς. Μέσω του 3D scanner, δημιουργείται ένα προσωπικό 3D avatar στο περιβάλλον του «Legion» το οποίο αποστέλλεται αυτόματα με link στο κινητό, για να γίνει shared μέσω social media. Ταυτόχρονα όσοι συμμετέχουν στην ενέργεια, μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν την προσωπική τους 3D φιγούρα και συλλεκτικά δώρα της σειράς!

Δείτε το promo:

Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω όλων των πλατφορμών συνδρομητικής τηλεόρασης.

entertainment.in.gr

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024