Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
in.gr

Σκληρή ανακοίνωση της ΝΔ για την απουσία Χουλιαράκη από το EWG

«Πρόκειται, άραγε, για ανεκδιήγητη ανευθυνότητα ή συμβαίνει κάτι άλλο;», διερωτάται η ΝΔ, στη σκληρή ανακοίνωσή της για την απουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γ.Χουλιαράκη, από τη συνεδρίαση του EuroWorking Group. «Ενώ η δεύτερη αξιολόγηση, μετά από καθυστέρηση ενός χρόνου, βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και η χώρα κινδυνεύει να χάσει την ένταξή της στο QE, η κυβέρνηση "περί άλλα τυρβάζει"» τονίζει, επισημαίνοντας πως η ευθύνη ανήκει στον κ. Τσίπρα.

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΔ, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση, για την απουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γ.Χουλιαράκη, από τη συνεδρίαση του EuroWorking Group.

Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ τονίζει πως «ενώ η δεύτερη αξιολόγηση, μετά από καθυστέρηση ενός χρόνου, βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και η χώρα κινδυνεύει να χάσει την ένταξή της στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, η κυβέρνηση «περί άλλα τυρβάζει»», καθώς σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτεσης, ο αρμόδιος υπουργός, Γ.Χουλιαράκης, αντί να εκπροσωπεί τη χώρα στην κρίσιμη συνεδρίαση του EuroWorking Group, αποφασίζει να εξαφανιστεί.

«Πρόκειται, άραγε, για ανεκδιήγητη ανευθυνότητα ή συμβαίνει κάτι άλλο;», διερωτάται η ΝΔ, επισημαίνοντας πως, σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη ανήκει στον κ. Τσίπρα.

«Οφείλει, επιτέλους, να καταλάβει πως ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να πληρώνει άλλο, ούτε την ανευθυνότητα της κυβέρνησης, ούτε τα εσωκομματικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024