Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο δράστης του Λούβρου αρχίζει να μιλάει ξεκινώντας από τη δική του εκδοχή

Ο δράστης του Λούβρου αρχίζει να μιλάει ξεκινώντας από τη δική του εκδοχή

Ο ύποπτος για την επίθεση στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι την Παρασκευή άρχισε να καταθέτει στους ερευνητές που τον ανακρίνουν μετά την αρχική του άρνηση να μιλήσει, σύμφωνα με δικαστική πηγή. «Κατά την τρίτη ακρόαση χθες Δευτέρα, ο ύποπτος δέχτηκε να ξεκινήσει να καταθέτει στους ανακριτές λέγοντας το όνομά του και εκθέτοντας την πρώτη του εκδοχή των γεγονότων», όπως ενημέρωσε η δικαστική πηγή.

Ο ύποπτος για την επίθεση στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι την Παρασκευή άρχισε να καταθέτει στους ερευνητές που τον ανακρίνουν μετά την αρχική του άρνηση να μιλήσει, σύμφωνα με δικαστική πηγή.

«Κατά την τρίτη ακρόαση χθες Δευτέρα, ο ύποπτος δέχτηκε να ξεκινήσει να καταθέτει στους ανακριτές λέγοντας το όνομά του και εκθέτοντας την πρώτη του εκδοχή των γεγονότων», όπως ενημέρωσε το Reuters δικαστική πηγή.

Την Παρασκευή, ένας νεαρός άνδρας, που φέρεται ότι είναι ένας 29χρονος Αιγύπτιος, επιτέθηκε με δύο ματσέτες εναντίον στρατιωτών φωνάζοντας «Αλάχου Άκμπαρ» (Ο Θεός είναι Μεγάλος) έξω από το Μουσείο του Λούβρου τραυματίζοντας τον έναν. Ο δράστης έφερε και σακίδιο, το οποίο περιείχε μπογιά σε σπρέι αλλά όχι εκρηκτικά, σύμφωνα με την Αστυνομία. Ακολούθησε συμπλοκή, κατά την οποία τραυματίστηκε.

Οι γαλλικές Αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης είναι ο Αμπντάλα ελ Χαμάμι, που έφθασε στη Γαλλία πριν από περίπου μία εβδομάδα με τουριστική βίζα.

Μέχρι τη Δευτέρα, ο άνδρας αυτός ο οποίος παραμένει υπό νοσηλεία έχοντας τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιακή χώρα, αρνούνταν να μιλήσει. Έχει τεθεί επίσημα υπό κράτηση στο νοσοκομείο και οι γιατροί έκριναν πως μπορεί να υποβληθεί σε ανάκριση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024