Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Τριανόν βοηθά με αναβατόριο τους ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες

Το Τριανόν βοηθά με αναβατόριο τους ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες

Ο ιστορικός κινηματογράφος Τριανόν γίνεται η πρώτη μονή αίθουσα στην Αθήνα με αναβατόριο, προσφέροντας πρόσβαση στους ανθρώπους με κινητική αναπηρία. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου: «Το Τριανόν κάνει άνοιγμα στην κοινωνία, διευκολύνοντας στην πράξη τους κινητικά ανάπηρους θεατές/τριες, ώστε να συμμετέχουν ισότιμα και με αξιοπρέπεια στις πολιτιστικές δραστηριότητες του χώρου. Η προσβασιμότητα είναι κοινωνική επιταγή, […]

Ο ιστορικός κινηματογράφος Τριανόν γίνεται η πρώτη μονή αίθουσα στην Αθήνα με αναβατόριο, προσφέροντας πρόσβαση στους ανθρώπους με κινητική αναπηρία.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου: «Το Τριανόν κάνει άνοιγμα στην κοινωνία, διευκολύνοντας στην πράξη τους κινητικά ανάπηρους θεατές/τριες, ώστε να συμμετέχουν ισότιμα και με αξιοπρέπεια στις πολιτιστικές δραστηριότητες του χώρου. Η προσβασιμότητα είναι κοινωνική επιταγή, καθώς είναι αλληλένδετη με τη βαθύτερη έννοια της συμμετοχής στην κοινωνία και κατ’ επέκταση αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου. Στόχος του Τριανόν είναι να καταπολεμήσει τις διακρίσεις και να βελτιώσει σημαντικά το δομημένο περιβάλλον για τους ανθρώπους με αναπηρία.»

Συμπληρωματικά να πούμε ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση του κινηματογράφου, καθώς οι υπεύθυνοι φυσικά αντιλαμβάνοντα ότι η πρόσβαση δεν αφορά μόνο την αίθουσα, αλλά το χώρο υγιεινής και το πάρκινγκ, δεσμεύονται ότι θα είναι το επόμενο βήμα στο οποίο θα προχωρήσουν.

Πολιτική εισιτηρίων για ΑμεΑ
Βασισμένοι στην έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που αναφέρει ότι το κόστος διαβίωσης των ανθρώπων με αναπηρία είναι τριπλάσιο σε σχέση με τα μη ανάπηρα άτομα, το Τριανόν διαμορφώνει την πολιτική των εισιτηρίων του ανάλογα και καθιερώνει το εισιτήριο στα 4 ευρώ για τους ΑμεΑ και έναν/μία συνοδό τους (εφόσον συνοδεύονται), με την επίδειξη των απαραίτητων νομιμοποιητικών εγγράφων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του Τριανόν: 210 8215469.

entertainment.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024