Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέρος του πακέτου ΔΝΤ εξετάζει να φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση

Μέρος του πακέτου ΔΝΤ εξετάζει να φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση

Τη μερική προληπτική νομοθέτηση των μέτρων που απαιτεί το ΔΝΤ εξετάζει η ελληνική κυβέρνηση μετά το αδιέξοδο που καταγράφηκε στο Eurogroup της 26ης Ιανουαρίου, σύμφωνα με Το Βήμα της Κυριακής.

Τη μερική προληπτική νομοθέτηση των μέτρων που απαιτεί το ΔΝΤ εξετάζει η ελληνική κυβέρνηση μετά το αδιέξοδο που καταγράφηκε στο Eurogroup της 26ης Ιανουαρίου.

Ανώτερο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου λέει στο Βήμα της Κυριακής ότι μετά την αποστολή της λεπτομερούς πρότασης του υπουργού Οικονομικών, στο τελευταίο Eurogroup «συναντήσαμε τη μεγάλη διαφωνία όλων των θεσμών, όχι επί της ουσίας αλλά επειδή ήθελαν τη συμμετοχή του Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα».

Η υπόθεση κόλλησε στην απαίτηση του ΔΝΤ για προληπτική νομοθέτηση μέτρων που θα ισχύουν από το 2019.

«Μετά το Eurogroup», συνεχίζει ο ίδιος, «προβληματιστήκαμε αν μπορούμε να πάμε σε προληπτική νομοθέτηση τμήματος των μέτρων. Εδώ υπάρχουν δύο βασικά ερωτήματα: πρώτον, αν μπορεί να δεχθεί η Βουλή την προληπτική νομοθέτηση και, δεύτερον, αν μια τέτοια μερική προληπτική νομοθέτηση θα ξεκλειδώσει το ΔΝΤ»…

* Διαβάστε αναλυτικά στο Βήμα της Κυριακής που κυκλοφορεί: Το δίλημμα της κυβέρνησης, η κρίσιμη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου του ΔΝΤ, η πολιτική κάλυψη που ζητά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ποιοι νέοι φόροι είναι στο τραπέζι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024