Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
I'll be back: Ο Σβάρτσενεγκερ προτείνει στον Τραμπ να κάνουν σκάντζα

I’ll be back: Ο Σβάρτσενεγκερ προτείνει στον Τραμπ να κάνουν σκάντζα

Κάπου μέσα στην εξοντωτική ανάληψη της διακυβέρνησης της ισχυρότερης χώρας στο δυτικό ημισφαίριο, ο ανεξάντλητος Τραμπ βρήκε παρ' όλα αυτά τον χρόνο και την ενέργεια να παρακολουθήσει -και να σχολιάσει, βεβαίως- πώς πάνε τα νούμερα του ριάλιτι Apprentice μετά την (αναγκαστική) αποχώρησή του. Ο νυν παρουσιαστής, ο Άρνολντ Σβάρτσενεγκερ, δεν το άφησε βέβαια να πέσει κάτω. 

Κάπου μέσα στην εξοντωτική ανάληψη της διακυβέρνησης της ισχυρότερης χώρας στο δυτικό ημισφαίριο, ο ανεξάντλητος Τραμπ βρήκε παρ’ όλα αυτά τον χρόνο και την ενέργεια να παρακολουθήσει -και να σχολιάσει, βεβαίως- πώς πάνε τα νούμερα του ριάλιτι Apprentice μετά την (αναγκαστική) αποχώρησή του.

Ο νυν παρουσιαστής, ο Άρνολντ Σβάρτσενεγκερ, δεν το άφησε βέβαια να πέσει κάτω.

Η βεντέτα μεταξύ των δύο τηλεαστέρων και πολιτικών (ο Άρνι έχει διατελέσει, υπενθυμίζεται, και κυβερνήτης) ξεκίνησε από την ετήσια πολιτική εκδήλωση Πρωινό Εθνικής Προσευχής, η οποία γίνεται κάθε πρώτη Πέμπτη του Φεβρουαρίου και συγκεντρώνει «μεγάλα κεφάλια» της Ούασινγκτον.

Εκεί μίλησε ο πρόεδρος Τραμπ, ο οποίος έφτασε και στο πώς τα πηγαίνει η τηλεθέαση του The New Celebrity Apprentice στο κανάλι NBC.

«Πήραν έναν μεγάλο σταρ, τον Άρνολντ Σβάρτζενέγκερ, για να βάλουν στη θέση μου, και είδαμε όλοι το αποτέλεσμα» είπε ο Τραμπ. «Τα νούμερα έφτασαν στον πάτο» συνέχισε, και αναφερόμενος στον (παριστάμενο) δημιουργό της εκπομπής, Μάρκ Μπάρνετ, κατέληξε στο ηθικό δίδαγμα «πως ο Μάρκ δεν θα ποντάρει πια ποτέ εναντίον του Τραμπ» (μιλώντας για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο).

«Ας προσευχηθούμε όλοι για τα νούμερα του Σβάρτζενεγκερ» κατέληξε ο αμερικανός πρόεδρος.

Ο «Τέρμινεϊτορ» όμως αντέδρασε αμέσως. Μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα, έστειλε την απάντησή του στον πρόεδρο μέσω του Twitter.

«Ντόναλντ, έχω μία φοβερή ιδέα» είπε στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο Σβάρτζενεγκερ. «Θες να αλλάξουμε δουλειές; Πιάσε εσύ την τηλεόραση, αφού είσαι τόσο ειδικός στην τηλεθέαση, και θα πάρω εγώ τη δική σου θέση».

«Και τότε θα κοιμηθεί ο κόσμος ξανά ήσυχα» κατέληξε χαμογελώντας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024