
Επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ ο Πέδρο Ενρίκε
Την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Πέδρο Ενρίκε γνωστοποίησε σήμερα, Δευτέρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, που αφίχθη πριν από δύο εικοσιτετράωρα στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και να τελειώσει το τυπικό κομμάτι της δέσμευσής του με τον «Δικέφαλο», έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον διατηρήσει στους «ασπρόμαυρους» μέχρι το 2020.
Την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Πέδρο Ενρίκε γνωστοποίησε σήμερα, Δευτέρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, που αφίχθη πριν από δύο εικοσιτετράωρα στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και να τελειώσει το τυπικό κομμάτι της δέσμευσής του με τον «Δικέφαλο», έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον διατηρήσει στους «ασπρόμαυρους» μέχρι το 2020.
Επιλέχθηκε το νούμερο 11 για τη φανέλα του, το οποίο θα διαφοροποιηθεί σε 18 εφόσον παραμείνει στην ομάδα ο Λάζαρος Λάμπρου, ενδεχόμενο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς, όπως όλα δείχνουν, ο 19χρονος επιθετικός θα παραχωρηθεί με δανεισμό (σ.σ. εκτός απροόπτου στον Πανιώνιο).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πυροσβεστική: Ρεκόρ με 13 συλλήψεις σε ένα διήμερο για εμπρησμούς από αμέλεια
- Ο ΠΑΟΚ Ανακοίνωσε τον Όσμαν με βίντεο – Η μέρα και η ώρα της παρουσίασής του
- Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Σέρρες
- Μπορεί μια πίτσα να μαρτυρήσει πότε δουλεύετε υπερωρίες και πότε έρχεται γεωπολιτικός «σεισμός»;
- LIVE: Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ
- Καιρός: Έρχονται τα πρώτα 40άρια: Μίνι καύσωνας και μετά βροχές και καταιγίδες



