Την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Πέδρο Ενρίκε γνωστοποίησε σήμερα, Δευτέρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, που αφίχθη πριν από δύο εικοσιτετράωρα στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και να τελειώσει το τυπικό κομμάτι της δέσμευσής του με τον «Δικέφαλο», έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον διατηρήσει στους «ασπρόμαυρους» μέχρι το 2020.
Την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Πέδρο Ενρίκε γνωστοποίησε σήμερα, Δευτέρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, που αφίχθη πριν από δύο εικοσιτετράωρα στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και να τελειώσει το τυπικό κομμάτι της δέσμευσής του με τον «Δικέφαλο», έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον διατηρήσει στους «ασπρόμαυρους» μέχρι το 2020.
Επιλέχθηκε το νούμερο 11 για τη φανέλα του, το οποίο θα διαφοροποιηθεί σε 18 εφόσον παραμείνει στην ομάδα ο Λάζαρος Λάμπρου, ενδεχόμενο που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς, όπως όλα δείχνουν, ο 19χρονος επιθετικός θα παραχωρηθεί με δανεισμό (σ.σ. εκτός απροόπτου στον Πανιώνιο).
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.