Πάρτι του Ουέστμπρουκ, διέλυσε μόνος του τους Μάβερικς
Με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Ουέστμπρουκ που σημείωσε 45 πόντους, οι Θάντερ επιβλήθηκαν με 109-98 των Ντάλας Μάβερικς, που πάντως αγωνίστηκαν χωρίς Νοβίτσκι, Μάθιους, Γουίλιαμς και Μπαρέα. Ο σούπερ σταρ της Οκλαχόμα, γιόρτασε με ιδανικό τρόπο την κλήση του... ως αναπληρωματικός, από τον Στιβ Κερ (προπονητής της Δύσης) στο All Star Game.
Με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Ουέστμπρουκ που σημείωσε 45 πόντους, οι Θάντερ επιβλήθηκαν με 109-98 των Ντάλας Μάβερικς, που πάντως αγωνίστηκαν χωρίς Νοβίτσκι, Μάθιους, Γουίλιαμς και Μπαρέα.
Ο σούπερ σταρ της Οκλαχόμα, γιόρτασε με ιδανικό τρόπο την κλήση του… ως αναπληρωματικός, από τον Στιβ Κερ (προπονητής της Δύσης) στο All Star Game.
Οι Πέισερς με 32 πόντους του Πολ Τζορτζ πέρασαν από τη Μινεσότα με 109-103, ενώ ο Γιόκιτς διαμόρφωσε με 29 πόντους, 14 ριμπάουντ και 8 ασίστ, τα δεδομένα της νίκης των Νάγκετς επί των Σανς με 127-120.
Χωρίς φρένα στον κατήφορο οι Λέικερς, αφού έχασαν με 96-88 και στην Γιούτα από τους Τζαζ και συμπλήρωσαν οκτώ ήττες στα τελευταία εννιά ματς. Ο Χέιγουορντ με 24 πόντους ξεχώρισε για τους νικητές.
Τα αποτελέσματα:
Μινεσότα-Ιντιάνα 103-109
Οκλαχόμα-Ντάλας 109-98
Ντένβερ-Φοίνιξ 127-120
Γιούτα-Λέικερς 96-88
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ισημερινός: Ενοπλοι σκότωσαν έξι ανθρώπους σε πλαζ, ανάμεσά τους κορίτσι 2 ετών
- Κόσοβο: Νίκη Κούρτι στις βουλευτικές εκλογές – Μεγάλες πιθανότητες σχηματισμού κυβέρνησης
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νεύρα στο Αιγαίο
- Σίγουρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν δεν έχω τραυματισμούς, θα φτάσω σίγουρα τα 1.000 γκολ»
- Βρετανία: Καμία νέα γεώτρηση στη Βόρεια Θάλασσα – Ιστορική κατάρρευση για τη Βρετανία
- Μπράγκα – Μπενφίκα 2-2: «Πέταξε» δύο βαθμούς η ομάδα του Μουρίνιο, μοίρασε ασίστ ο Παυλίδης (vid)


