Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κλειστή στο ένα ρεύμα η εθνική οδός στο ύψος της Νίκαιας

Κλειστή στο ένα ρεύμα η εθνική οδός στο ύψος της Νίκαιας

Κλειστή επ' αόριστον και μέχρι να λυθούν τα αγροτικά μπλόκα, θα παραμένει η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος της Νίκαιας και με κατεύθυνση προς την Αθήνα.

Κλειστή επ’ αόριστον και μέχρι να λυθούν τα αγροτικά μπλόκα, θα παραμένει η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Νίκαιας και με κατεύθυνση προς την Αθήνα.

Στο σημείο βρίσκονται από το μεσημέρι της Πέμπτης τρακτέρ και αγρότες από τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα, οι οποίοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις μετά το κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:

  • Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε.με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον ανισόπεδο κόμβο Πλατύκαμπου [Χ/Θ 351+000] προς την παλιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο από τον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου [Χ/Θ 312+000].
  • Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Νίκαιας, θα αναστρέφονται μέσω της αερογέφυρας προς Λάρισα και μέσω της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας – Βόλου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο από τον ανισόπεδο κόμβο Βελεστίνου [Χ/Θ 312+000 του Π.Α.Θ.Ε.].

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Δίωρος αποκλεισμός της Κορίνθου – Πατρών

Αγρότες της Αιγιάλειας απέκλεισαν λίγο μετά τις 18:15 την εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Αιγίου.Ο αποκλεισμός αναμένεται να διαρκέσει περίπου δύο ώρες και η κίνηση των οχημάτων, γίνεται από την παλαιά εθνική οδό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024