Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η λέξη που δε λες» με νέο επεισόδιο την Τρίτη

«Η λέξη που δε λες» με νέο επεισόδιο την Τρίτη

Η πραγματική επικοινωνία, η αγάπη, η αποδοχή, το πώς εκφράζεται ο καθένας μέσα σε μία οικογένεια, σε μία παρέα σε μία ομάδα, στην κοινωνία, είναι το ζητούμενο της σειράς του Alpha, «Η λέξη που δε λες» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη και διασκευή του σεναρίου της Keshet από την Κατερίνα Γιαννάκου. Στο νέο, δέκατο επεισόδιο της […]

Η πραγματική επικοινωνία, η αγάπη, η αποδοχή, το πώς εκφράζεται ο καθένας μέσα σε μία οικογένεια, σε μία παρέα σε μία ομάδα, στην κοινωνία, είναι το ζητούμενο της σειράς του Alpha, «Η λέξη που δε λες» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη και διασκευή του σεναρίου της Keshet από την Κατερίνα Γιαννάκου.

Στο νέο, δέκατο επεισόδιο της σειράς – μεσολάβησε ένα διάστημα όπου την παρακολουθήσαμε σε επανάληψη ως το 9ο επεισόδιο – ο Γιάννης και η Ελένη, παρόλο που είναι αγχωμένοι με τον Παυλή που θέλει να επισκέπτεται συχνά το βοσκό και το σκύλο του, δεν του χαλούν το χατίρι και ακολουθούν την επιθυμία του.

Στο μεταξύ η ξαφνική επίσκεψη του πατέρα της Ιωάννας, αναγκάζει το Βασίλη κι εκείνη να παραστήσουν το αγαπημένο ζευγάρι. Η Ιωάννα, αν και η δική της προσωπική ζωή δεν είναι και τόσο επιτυχημένη, θεωρεί ότι μπορεί να δίνει συμβουλές ερωτικής συμπεριφοράς στην Νατάσα, οι οποίες όμως αποτυγχάνουν. Απ’ την άλλη ο Βασίλης κάνει ένα μεγάλο βήμα και ζητά από την Αλισάβη να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί.

Με ποιο τρόπο θα αιφνιδιάσει ο Γιάννης την Ελένη; Ποιο είναι το μεγάλο μυστικό που θα αποκαλύψει η Ρίτσα στον Παύλο; Και πως θα αντιδράσει η Ατσάιο όταν ένα περιπολικό σταματήσει έξω απ’ το σπίτι; Όλα αυτά τίθενται στο νέο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε την Τρίτη στις 21:50 στον Alpha με τους γνωστούς, αγαπημένους πρωταγωνιστές: Μαρία Πρωτόπαππα, Βασίλης Μπισμπίκης, Μάξιμος Μουμούρης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νεφέλη Κουρή, Γιάννα Κανελλοπούλου, Αργύρης Ξάφης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Μαρίνα Ψάλτη, Δήμητρα Σιγάλα, Ντέμπορα Οντόγκ, Μιχάλης Αεράκης, ο μικρός Γιώργος Στεντούμης κ.α.
Στο ρόλο του παππού ο Δημήτρης Καταλειφός (διαβάστε συνέντευξη).

Νέο επεισόδιο
Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 21:50

entertainment.in.gr

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024