Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισόπαλοι Ηρακλής και Βέροια στο Καυτανζόγλειο

Ισόπαλοι Ηρακλής και Βέροια στο Καυτανζόγλειο

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Καυτανζολείου μεταξύ του Ηρακλή και της Βέροιας για την 17η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και παρέμειναν έτσι στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με το μέλλον τους στη διοργανωση να κρίνεται πλέον πολύ δύσκολο. Για τους γηπεδούχους άνοιξε το σκορ στο 51΄ ο Στάμου, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 59΄ με τον Λινάρδο. Ο Ηρακλής έχει 8 βαθμούς και η Βέροια 13.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Καυτανζολείου μεταξύ του Ηρακλή και της Βέροιας για την 17η αγωνιστική της Super League.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και παρέμειναν έτσι στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με το μέλλον τους στη διοργανωση να κρίνεται πλέον πολύ δύσκολο. Για τους γηπεδούχους άνοιξε το σκορ στο 51΄ ο Στάμου, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 59΄ με τον Λινάρδο. Ο Ηρακλής έχει 8 βαθμούς και η Βέροια 13.

Τα στιχεία που σημάδεψαν το ματς ήταν η μεγάλη κρισιμότητά του, αφού και οι δύο ομάδες ήθελαν τους τρεις βαθμούς της νίκης και οι καλές καιρικές συνθήκες, σε έναν βαρύ βέβαια αγωνιστικό χώρο, που πάντως επέτρεψε στους παίκτες να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Ντεμπούτο για τις δύο ομάδες έκαναν ο δανεικός από τον Παναθηναϊκό, Χρήστος Δώνης στον Ηρακλή και ο Τυνύσιος, Τιχανί Μπελαΐντ στη Βέροια.

Στο 11΄ ο Ηρακλής έχασε τον πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα όταν ο Πασάς τροφοδότησε τον Περόνε, που έκανε το σουτ αλλά έδιωξε με καλή προσπάθεια ο Καντιμοίρης. Στο 16΄ απαντά η Βέροια με δυνατό σουτ του Σαρπόνγκ που φεύγει άουτ. Η Βέροια στο μεγαύτερο μέρος του πρώτου 45λέπτου είχε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να γίνει επικίνδυνη για τα καρέ του Ηρακλή, οι παίκτες του οποίου το ίδιο διάστημα υπέπεσαν σε πολλά λάθη.

Η Βέροια χάρη στην ταχύτητα και την καλή τεχνική κατάρτιση του Σαρπόνγκ, που ήταν πρόβλημα για την άμυνα του Ηρακλή, στάθηκε -στα σημεία- καλύτερα από τον αντίπαλό της στο γήπεδο στα πρώτα 45 λεπτά.

Στο Β΄ ημίχρονο ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά και στο 51΄ κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά του Στάμου, έπειτα από σύγχιση στην περοχή της Βέροιας, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν λίγα λεπτά αργότερα (59΄), με δυνατό σουτ του Λινάρδου μέσα από την περιοχή.

Ακολούθησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για την Βέροια, στο 71΄ με σουτ του Σαρπόνγκ μέσα από την περιοχή που έδιωξε δύσκολα ο Χουάντερσον και στο 72΄ με τον Περόνε που δεν βρήκε καλά την μπάλα μέσα στην περιοχή μετά από κόρνερ του Σαρπόνγκ και η μπάλα απομακρύνθηκε.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη και ο Ηρακλής στο διάστημα αυτό έχασε δύο καλές ευκαιριες στο 81΄, όταν ο Καντιμοίρης σταμάτησε με επιτυχία σουτ των Δώνη και Μοντέιρο.

Διαιτητής: Σπύρος Σελίμος (Λακωνίας)

Κίτρινες: Ρούσσος / Μπαλάφας, Κάλβο

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης):
Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Ρούσσος (71΄ Καραγκούνης), Στάμου, Τζανετόπουλος, Μοντέιρο, Δώνης, Αγγελόπουλος, Πασάς, Λεοζίνιο (82΄ Λουκίνας), Περόνε.

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Μαλόν, Ασίγκμπα, Καλί, Μπαλάφας, Βασιλαντωνόπουλος, Τομάς (71΄ Κάλβο), Μπελαΐντ (46΄ Άρσε), Καπετάνος, Λινάρδος, Σαρπόνγκ (86΄ Μελίσσης).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024