Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mε στελέχη της κυβέρνησης Τραμπ συναντήθηκε ο υπουργός Αμυνας [φωτορεπορτάζ]

Mε στελέχη της κυβέρνησης Τραμπ συναντήθηκε ο υπουργός Αμυνας [φωτορεπορτάζ]

Συναντήσεις με τον ελληνικής καταγωγής νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ρέινς Πρίμπους, με τον Τζορτζ Παπαδόπουλο, συνεργάτη του νέου Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, με άλλα υψηλά στελέχη του επιτελείου του νέου Προέδρου των ΗΠΑ.

Συναντήσεις με τον ελληνικής καταγωγής νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ρέινς Πρίμπους, με τον Τζορτζ Παπαδόπουλο, συνεργάτη του νέου pροέδρου Ντόναλντ Τραμπ, με άλλα υψηλά στελέχη του επιτελείου του νέου pροέδρου των ΗΠΑ.

Συναντήθηκε με τον ελληνικής καταγωγής νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ρέινς Πρίμπους, τον συνεργάτη του νέου προέδρου, Τζορτζ Παπαδόπουλο, με υψηλά στελέχη του επιτελείου του νέου προέδρου των ΗΠΑ και με σημαντικά μέλη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας ενώ είχε συνομιλία με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.

Διαβάστε επίησς:


Σε δηλώσεις του ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η νέα διοίκηση -του Λευκού Οίκου- θα μπορέσει να συνεχίσει τη στενή συνεργασία της Ελλάδας με τις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, αλλά και της διμερούς συνεργασίας». «Η Ελλάδα, μετά την οικονομική κρίση, αυτό ακριβώς περιμένει, τη στενή συνεργασία με το νέο Πρόεδρο και τη νέα διοίκηση, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μαζί σε μία νέα περίοδο ευημερίας», προσέθεσε.

Αναλυτικά ο κ. Καμμένος δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Είμαι βέβαιος ότι η νέα διοίκηση θα μπορέσει να συνεχίσει τη στενή συνεργασία της Ελλάδας με τις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, αλλά και της διμερούς συνεργασίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024