Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το House of Cards βγάζει teaser trailer την ώρα της ορκωμοσίας Τραμπ

Το House of Cards βγάζει teaser trailer την ώρα της ορκωμοσίας Τραμπ

Το δικό της... μήνυμα δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook η τηλεοπτική σειρά House of Cards και μάλιστα την ώρα της ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Κάτω από έναν συννεφιασμένο ουρανό και μπροστά στον Λευκό Οίκο,...

«We make the terror» (Εμείς φτιάχνουμε τον τρόμο). Με αυτό το μήνυμα είχε τελειώσει η προηγούμενη σεζόν της δημοφιλούς σειράς House of Cards.

Η επιτυχημένη σειρά του Ντέιβιντ Φίντσερ που μελετά την άνοδο του αδίστακτου Φρανκ Άντεργουντ (Κέβιν Σπέισι) στην εξουσία, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες τον Μάιο και όλοι περιμένουν να δουν εάν θα σχολιάζει εμμέσως την εποχή Τραμπ που ξεκινάει.

Μην ανησυχείτε, φαίνεται να είναι το μήνυμα της σειράς. Ο επίσημος λογαριασμός του House of Cards στο Facebook δημοσίευσε την ώρα της ορκωμοσίας του Τραμπ μία ανάποδη αμερικανική σημαία για να ακολουθήσει λίγο μετά το -αντίστοιχης λογικής- teaser trailer.

Ο θεατής παρακολουθεί την αμερικανική σημαία να ανεμίζει και διαβάζει το μήνυμα: «Υπόσχομαι πίστη στη σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Και της δημοκρατίας που αντιπροσωπεύει, ένα έθνος υπό τον Θεό, αδιαίρετο, με ελευθερία και δικαιοσύνη για όλους».

Καθώς το πλάνο ανοίγει εμφανίζεται μία σημαία να κυματίζει ανάποδα μπροστά από τον Λευκό Οίκο. Τα σύννεφα πυκνά γύρω από τον Λευκό Οίκο και εμφανίζεται η ημερομηνία της πρεμιέρας της νέας σεζόν: 30 Μαΐου 2017.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024