Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τραμπ, ο Πούτιν, ο περιβόητος φάκελος και οι «χειρότεροι από πόρνες»

Ο Τραμπ, ο Πούτιν, ο περιβόητος φάκελος και οι «χειρότεροι από πόρνες»

O Βλαντιμίρ Πούτιν απαντά με σκωπτική διάθεση στις κατηγορίες περί κατασκοπείας σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας πως οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες «δεν τρέχουν πίσω» από κάθε δισεκατομμυριούχο. Χαρακτηρίζει «παραλήρημα» τα περί φακέλου με οικονομικές δοσοληψίες και «ροζ» βίντεο του Τραμπ και αφού κάνει μία... ανάλυση περί πορνείας χαρακτηρίζει «χειρότερους από πόρνες» όσους βρίσκονται πίσω από τα πλαστά, όπως τα χαρακτηρίζει, έγγραφα.

O Βλαντιμίρ Πούτιν απαντά με σκωπτική διάθεση στις κατηγορίες περί κατασκοπείας σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας πως οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες «δεν τρέχουν πίσω» από κάθε δισεκατομμυριούχο. Χαρακτηρίζει «παραλήρημα» τα περί φακέλου με οικονομικές δοσοληψίες και «ροζ» βίντεο του Τραμπ και αφού κάνει μία… ανάλυση περί πορνείας χαρακτηρίζει «χειρότερους από πόρνες» όσους βρίσκονται πίσω από τα πλαστά, όπως τα χαρακτηρίζει, έγγραφα.

Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι η έκθεση σύμφωνα με την οποία η Ρωσία είχε συγκεντρώσει επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ είναι απάτη.

Ο Πούτιν, ο οποίος επανέλαβε ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ τον μεγιστάνα, επισήμανε επίσης ότι ελπίζει πως η Μόσχα και η Ουάσινγκτον θα μπορούσαν τελικά να εξομαλύνουν τις τεταμένες σχέσεις τους.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στη Μόσχα, το Νοέμβριο του 2013, ο Ντόναλντ Τραμπ «ήταν απλά ένας επιχειρηματίας, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Αμερικής» τόνισε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, υπογραμμίζοντας ότι δεν γνώριζε «καν ότι είχε πολιτικές φιλοδοξίες».

«Επομένως πώς κάποιος πιστεύει ότι οι μυστικές μας υπηρεσίες τρέχουν πίσω από όλους τους Αμερικανούς δισεκατομμυριούχους; Σίγουρα αυτό δεν συμβαίνει, πρόκειται για πλήρες παραλήρημα» συνέχισε ο πρόεδρος της Ρωσίας.

Βάσει έκθεσης, η γνησιότητα της οποίας δεν έχει επιβεβαιωθεί και την οποία δημοσιεύσαν πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας κατασκόπευαν τον Ντόναλντ Τραμπ με στόχο να τον εκβιάσουν.

Αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης επικαλέστηκαν, μεταξύ άλλων, ένα βίντεο σεξουαλικού χαρακτήρα όπου εμπλέκονταν ιερόδουλες, το οποίο γυρίστηκε παράνομα από τις ρωσικές υπηρεσίες κατά την διάρκεια επίσκεψης του δισεκατομμυριούχου στη Μόσχα το 2013.

«Ο Τραμπ θα είχε φθάσει κι αμέσως θα είχε τρέξει να συναντήσει ιερόδουλες στη Μόσχα» είπε ο Πούτιν, υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για «πρόσωπο που έχει οργανώσει καθ’ όλη την διάρκεια της ζωή του διαγωνισμούς ομορφιάς, κάποιος που συναναστρέφεται με τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου».

«Ξέρετε, δύσκολα μπορώ να φανταστώ ότι έτρεξε στο ξενοδοχείο για να συναντήσει αυτά τα κορίτσια μειωμένης κοινωνικής συνείδησης, ακόμα κι αν μετά βεβαιότητας είναι οι καλύτερες του κόσμου» προσέθεσε ο Ρώσος πρόεδρος, που με δυσκολία προσπαθούσε να συγκρατηθεί για να μην χαμογελάσει.

Σύντομα έσπευσε να πει, σε σοβαρότερο τόνο, ότι η πορνεία είναι «είναι ένα σοβαρό κοινωνικό φαινόμενο, τρομακτικό».

«Όμως αυτά τα πρόσωπα που υποστήριξαν αυτού του είδους τα πλαστά έγγραφα, αυτά τα έγγραφα που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα σε βάρος του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, τα πρόσωπα που τα κατασκεύασαν και τα χρησιμοποιούν για πολιτικό σκοπό είναι χειρότερα από τις ιερόδουλες» τόνισε ο Πούτιν.

«Ηθικά δεν έχουν κανένα απολύτως όριο» κατέληξε, κρίνοντας ότι όλο αυτό αποδεικνύει την «υποβάθμιση του επιπέδου της ελίτ των χωρών της Δύσης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024