Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανίδες από άλλη πόλη τα είπαν στην Ισπανία, γιατί κόστιζε φθηνότερα

Βρετανίδες από άλλη πόλη τα είπαν στην Ισπανία, γιατί κόστιζε φθηνότερα

H Zάρα μένει στο Μπέρμιγχαμ και η Λούσι στο Νιουκάστλ. Η απόσταση που χωρίζει τις δύο πόλεις είναι 320 χιλιόμετρα. Φίλες εδώ και πολλά χρόνια, αποφάσισαν να συναντηθούν για να πουν τα νέα τους. Το πρόβλημα ήταν οι τιμές του τρένου. Έτσι, τούς βγήκε πιο φτηνό να συναντηθούν στην Ισπανία....

H Zάρα μένει στο Μπέρμιγχαμ και η Λούσι στο Νιουκάστλ. Η απόσταση που χωρίζει τις δύο πόλεις είναι 320 χιλιόμετρα. Φίλες από τα φοιτητικά χρόνια, αποφάσισαν να συναντηθούν για να πουν τα νέα τους.
{{{ map }}}
Το αρχικό σχέδιο ήταν να βρεθούν στο Μπέρμιγχαμ. Όταν η Λούσι πήγε να βγάλει το εισιτήριο για το τρένο διαπίστωσε ότι η τιμή ήταν μάλλον αλμυρή: 117 ευρώ με επιστροφή. Το λεωφορείο κοστίζει 51 ευρώ και θέλει υπομονή και αρκετές ώρες χαμένες στο δρόμο.

Έτσι, αποφάσισαν να κοιτάξουν τις εναλλακτικές. Όπως αναφέρει η Daily Mail τα αεροπορικά εισιτήρια για την Μάλαγα της Ισπανίας κόστιζαν 23 ευρώ από το Νιουκάστλ και 55 ευρώ από το Μπέρμιγχαμ.

Δεν χρειάστηκε να το σκεφτούν πολύ. Πέρασαν τρεις μέρες στην Ισπανία (Μάλαγα και Γρανάδα) 7-10 Ιανουαρίου, ξοδεύοντας 85 ευρώ. Σαφώς λιγότερο το συνολικό ποσό από τα 117 ευρώ που κόστιζε μόνο το εισιτήριο του τρένου.

Βοήθησε ασφαλώς και το γεγονός ότι η μία κοπέλα έκανε Erasmus στην Ισπανία, γνώριζε επομένως πρόσωπα και πράγματα στη χώρα.

Οι δύο κοπέλες ένιωσαν έκπληξη για το γεγονός ότι η ιστορία τους απέκτησε τόση δημοσιότητα, μάλιστα, δεν έλειψαν τα αρνητικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα για το πόσο ακριβά είναι τα εισιτήρια των τρένων.

«Δεν είναι κακό αυτό που έγινε, γιατί καλό είναι να πάρουν το μήνυμα στους σιδηροδρόμους» παρατήρησε η Λούσι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024