
Βρέθηκαν τελικά μουσικοί για την ορκωμοσία του Τραμπ
Αστέρια της κάντρι μουσικής θα πλαισιώσουν τελικά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εδώ και καιρό έψαχνε καλλιτέχνες για το μουσικό πρόγραμμα της τελετής χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά ο Τόμπι Κέιθ, ο Λι Γκρίνγουντ και η Τζένιφερ Χόλιντέι θα δώσουν συναυλία την Πέμπτη.
Αστέρια της κάντρι μουσικής θα πλαισιώσουν τελικά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εδώ και καιρό έψαχνε καλλιτέχνες για το μουσικό πρόγραμμα της τελετής χωρίς αποτέλεσμα.
Τελικά ο Τόμπι Κέιθ, ο Λι Γκρίνγουντ και η Τζένιφερ Χόλιντέι θα δώσουν συναυλία την Πέμπτη.
Ο Τραμπ θα εκφωνήσει την ομιλία του στο σημείο όπου έδωσε την ιστορική του ομιλία ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ το 1963.
Ο Κέιθ είναι ένας από τους πιο διάσημους μουσικούς κάντρι στις ΗΠΑ τις τελευταίες δύο δεκαετίες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα είχαν τραγουδήσει διάσημα ονόματα όπως η Μπιγιονσέ, ο Μπρους Σπρινγκστιν και οι U2.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Σαουδική Αραβία: Ελληνικοί Patriot αναχαίτισαν βαλλιστικούς πυραύλους από την Υεμένη
- Όταν η ΝΔ ομολογεί ότι θέλει να μετατρέψει το προεκλογικό της πρόγραμμα και το ιδεολογικό της στίγμα σε συνταγματική διάταξη
- Ισπανία – Γαλλία: Πύρινη κόλαση – Πάνω από 220 χιλιάδες άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Διακοπές: Ταξίδια ανάλογα με την κάθε γενιά – Τι προτιμούν Gen Z, Millennials, Gen X και Boomers
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου δεν μας τα λέει καλά
- Βάσεις 2026: Οι επιλογές των υποψηφίων αναδιαμορφώνουν τον χάρτη των σχολών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)














![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)




































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442