Την πεποίθησή του ότι θα παρουσιαστούν χάρτες κατά τη διάρκεια της σημερινής, τρίτης μέρας των συνομιλιών στη Γενεύη, εξέφρασε ο κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, σε σύντομη δήλωσή του φθάνοντας στο Παλάτι των Εθνών.
Την πεποίθησή του ότι θα παρουσιαστούν χάρτες κατά τη διάρκεια της σημερινής, τρίτης μέρας των συνομιλιών στη Γενεύη, εξέφρασε ο κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, σε σύντομη δήλωσή του φθάνοντας στο Παλάτι των Εθνών, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ.
Σε ερώτηση κατά την άφιξή του, αν θα έχουμε όντως χάρτες σήμερα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε: «Αυτό λέει η συμφωνία, πιστεύω ναι».
Το εδαφικό και η παρουσίαση χάρτη από την κάθε πλευρά βρίσκονται, μεταξύ άλλων, στην ατζέντα των υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών συνομιλιών για το Κυπριακό μεταξύ του προέδρου Αναστασιάδη και του τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, που θα αρχίσουν το μεσημέρι στη Γενεύη, ενώ αύριο Πέμπτη είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στην ελβετική πόλη, η διεθνής Διάσκεψη για την Κύπρο, όπως μεταδίδει το ΚΥΠΕ.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων