Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τζέισον Μομόα με τσεκούρι και γούνα στο πρώτο τρέιλερ του «Frontier»

Ο Τζέισον Μομόα με τσεκούρι και γούνα στο πρώτο τρέιλερ του «Frontier»

...

Μαντώ Σιώμου

O Τζέισον Μομόα, γνωστός από το ρόλο του μεγάλου πολεμιστή Καλ Ντρόγκο στην επιτυχημένη σειρά Game of Thrones, υποδύεται ακόμη έναν σκληρό χαρακτήρα στη νέα σειρά του Netflix, Frontier.

Ο Μομόα είναι ο Ντέκλαν Χαρπ «ένας φιλόδοξος και με αυτοπεποίθηση, χαρισματικός και ατίθασος άντρας, ο οποίος έχει τη φήμη ενός αδίστακτου επιχειρηματία, παρασυρόμενος από το πάθος του για εκδίκηση», στο πρώτο επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε η διάσημη υπηρεσία streaming.

Η σειρά του 18ου αιώνα έχει ήδη ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν (η οποία έκανε πρεμιέρα το Νοέμβριο), ωστόσο η έκδοση του Netflix θα προβληθεί στις 20 Ιανουαρίου. Το Frontier σκηνοθετείται από τονΜπράντ Πέιτον (San Andreas: Επικίνδυνο ρήγμα), και δημιουργήθηκε από τους Ρομπ και Πίτερ Μπλάκι.

Η σειρά παρουσιάζει από διάφορες οπτικές γωνίες το χαοτικό και βίαιο αγώνα του πλούτου και της εξουσίας στη Βόρεια Αμερική για το εμπόριο γούνας. Και τοποθετείτε σε έναν κόσμο όπου συχνά οι επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις επιλύονται με τσεκούρι. Επίσης, η σειρά διερευνά τις λεπτές σχέσεις μεταξύ ιθαγενών και Ευρωπαίων, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν αιματηρές συγκρούσεις.

Στο Frontier πρωταγωνιστούν ακόμη οι ηθοποιοί Αλούν Άρμστρονγκ (Braveheart), Λάντον Λιμπιρον (Hemlock Grove), Ζόι Μπόιλ (Downton Abbey), καθώς και οι Άλλαν Χάοκο, Σον Ντόυλ και η νεοφερμένη Τζέσικα Ματέν.

entertainment.in.gr

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024