Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με το... αριστερό ο ΠΑΟ, ήττα με 1-0 από τον Πλατανιά

Με το… αριστερό ο ΠΑΟ, ήττα με 1-0 από τον Πλατανιά

Με τον χειρότερο τρόπο μπήκε ο Παναθηναϊκός στη νέα χρονιά! Οι Πράσινοι γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τον Πλατανιά στα Χανιά, με γκολ του Μπανανά στο 74ο λεπτό, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η εξ αναβολής πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με τον χειρότερο τρόπο μπήκε ο Παναθηναϊκός στη νέα χρονιά! Οι Πράσινοι γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τον Πλατανιά στα Χανιά, με γκολ του Μπανανά στο 74ο λεπτό, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η εξ αναβολής πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έφτασε στις δύο συνεχείς νίκες, καθώς είχε προηγηθεί το 3-0 επί του Ατρόμητου στα Περιβόλια και έφτασε στους 17 βαθμούς ανεβαίνοντας στην ένατη θέση, ενώ οι «πράσινοι» έχασαν πέντε βαθμούς στο ίδιο διάστημα, αφού είχε προηγηθεί η «λευκή» ισοπαλία στη Λάρισα. Το αθηναϊκό συγκρότημα έμεινε στους 22 βαθμούς, τρεις πίσω από τη δεύτερη Ξάνθη και 12 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε πρόβλημα στο κράτημα και την κυκλοφορία της μπάλας εξαιτίας της πίεσης των γηπεδούχων. Ως εκ τούτου οι «πράσινοι» κυμάνθηκαν στη μετριότητα και δεν απείλησαν την εστία του Σωτηρίου, ενώ από την πλευρά τους οι Κρήτες είχαν να επιδείξουν την ευκαιρία του Γιακουμάκη στο 20ό λεπτό, όταν ο επιθετικός του Πλατανιά σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, αναγκάζοντας τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Οι «πράσινοι» έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο 55΄, όταν σε ταχύτατη αντεπίθεση ο Μπεργκ, που κινήθηκε από δεξιά, «έκοψε» την μπάλα στο ύψος του πέναλτι για τον επερχόμενο Μπουμάλ, αλλά ο Καμερουνέζος πλάσαρε άσχημα στα πόδια του Σωτηρίου, ενώ στο 62΄, σε αντεπίθεση του Πλατανιά, ο Μανούσος τελείωσε τη φάση σουτάροντας δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Τελικά το σκορ άνοιξε στο 74΄, για τους γηπεδούχους: σε εκτέλεση κόρνερ ο Τελάντερ έκανε λάθος υπολογισμό, δεν κατόρθωσε να απομακρύνει την μπάλα κι εκείνη μέσα σε γενική σύγχυση έφτασε στον Μπανανά, ο οποίος με γυριστό σουτ νίκησε τον Βλαχοδήμο για το 1-0. Στο 86΄ ο Σωτηρίου απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Μπεργκ, στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πρ. Ζαχαριάδης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
Μανούσος, Κάργας, Πριντέτα – Μέστο, Βιγιαφάνιες, Ρινάλντι

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος):
Σωτηρίου, Βάντερσον, Πριντέτα, Κάργας, Στάθης, Στανισάβλιεβιτς (35΄ Μενδρινός), Μουνάφο, Μπανανά, Ντεβέσα (69΄ Ντίνας), Μανούσος (89΄ Γιορέντε), Γιακουμάκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Οδ. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Ρέις (58΄ Λέτο), Μπουμάλ (81΄ Ρινάλντι), Μπεργκ, Λουντ (75΄ Π. Βλαχοδήμος), Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Χουλτ, Τελάντερ, Μέστο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024