Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Οι σειρές «Taboo» και «Emerald City» κάνουν πρεμιέρα στην COSMOTE TV

Οι σειρές «Taboo» και «Emerald City» κάνουν πρεμιέρα στην COSMOTE TV

...

Tρεις νέες σειρές κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στην COSMOTE TV. H πολυσυζητημένη δραματική σειρά Taboo με τον Τομ Χάρντι, που προβάλλεται λίγο μετά την πρεμιέρα της στην Μ. Βρετανία, η βασισμένη στην ιστορία του Μάγου του Οζ σειρά φαντασίας Emerald City του σκηνοθέτη Τάρσεμ Σινγκ, που έρχεται επίσης αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της, και η μίνι-σειρά Dark Angel με την Τζόαν Φρόγκατ του Downton Abbey.

Taboo

Λίγες ώρες μετά την προβολή της στη Μ. Βρετανία κάνει πρεμιέρα στο κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD την Τρίτη 10/1 στις 23:00, η δραματική σειρά Taboo με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Όσκαρ Τομ Χάρντι. Η σειρά μας μεταφέρει στο 1814 και επικεντρώνεται στον Τζέιμς, έναν άνθρωπο που ενώ θεωρείται για μεγάλο διάστημα νεκρός, επιστρέφει στο σπίτι του στο Λονδίνο από την Αφρική προκειμένου να κληρονομήσει τη ναυτιλιακή αυτοκρατορία του πατέρα του και να εκδικηθεί για τον θάνατό του. Ανάμεσα στους συντελεστές της σειράς, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η συμμετοχή του πατέρα του Τομ Χάρντι, Κρις, αλλά και του ίδιου του πρωταγωνιστή στον ρόλο του σεναριογράφου, καθώς και η συμμετοχή του σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ στην παραγωγή.


Emerald City

Η νέα σειρά φαντασίας του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Τάρσεμ Σινγκ (Mirror Mirror, Immortals), Emerald City, βασίζεται στους χαρακτήρες της ιστορίας του Μάγου του Οζ που δημιούργησε ο Λ. Φρανκ Μπάουμ και κάνει πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 4HD το Σάββατο 7/1 στις 23:00, αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Αμερική. To Emerald City ακολουθεί την Ντόροθι Γκέιλ (Άντρια Αριόνα -Pacific Rim 2, True Detective), μία νεαρή κοπέλα που, παγιδευμένη στο μάτι ενός κυκλώνα, μεταφέρεται σε έναν μυστηριώδη κόσμο με μάγισσες και μυθικές δυνάμεις. Στη σειρά πρωταγωνιστεί και ο Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο (The Magnificent Seven, Daredevil, Jurassic World).




Dark Angel

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στο Downton Abbey, Τζόαν Φρόγκατ, επιστρέφει με τη μίνι-σειρά μυστηρίου Dark Angel, για την Μέρι Ανν Κότον, την περιβόητη κατά συρροή δολοφόνο της βικτοριανής εποχής, που δηλητηρίαζε τα θύματά της με αρσενικό. Η σειρά επικεντρώνεται στα γεγονότα τα οποία οδήγησαν την ψυχικά διαταραγμένη γυναίκα σε μία σειρά δολοφονιών. Τη σκηνοθεσία επιμελείται ο βραβευμένος με Emmy Μπράιαν Πέρσιβαλ (Downton Abbey, The Book Thief, ShakespeaRe-Told) και οι συνδρομητές COSMOTE TV έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν στο COSMOTE CINEMA 4HD την Παρασκευή 6/1, στις 23.00.

entertainment.in.gr

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024