Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αισιόδοξος για τη χρονιά της Λίβερπουλ ο Λόβρεν

Αισιόδοξος για τη χρονιά της Λίβερπουλ ο Λόβρεν

Η ισοπαλία της Λίβερπουλ με την Σάντερλαντ (2-2) δεν ήταν και το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στην προσπάθεια που κάνει να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Ωστόσο ο αμυντικός της ομάδας Ντέγιαν Λόβρεν υποστήριξε πως δεν «χάθηκε ο κόσμος» αφού μέσα στον Ιανουάριο αντιμετωπίζουν τόσο την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, όσο και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο.

Η ισοπαλία της Λίβερπουλ με την Σάντερλαντ (2-2) δεν ήταν και το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στην προσπάθεια που κάνει να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Ωστόσο ο αμυντικός της ομάδας Ντέγιαν Λόβρεν υποστήριξε πως δεν «χάθηκε ο κόσμος» αφού μέσα στον Ιανουάριο αντιμετωπίζουν τόσο την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, όσο και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο.

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πέντε βαθμούς πίσω από την Τσέλσι, αν και έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει ακόμη περισσότερο παίζοντας απέναντι στην πρότελευαία Σάντερλαντ από την οποία ισοφαρίστηκε στο 84ο λεπτό.

«Όταν τελείωσε το ματς, το αισθάνθηκα σαν ήττα. Ειδικά εφόσον προερχόμασταν από τη σπουδαία νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι» τόνισε ο αμυντικός των «κόκκινων» στη «Liverpool Echo» και συνέχισε:

«Πρέπει όμως να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι. Ένας πόντος είναι καλύτερος από κανέναν».

Εχοντας ήδη κερδίσει Τσέλσι, Αρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα, ο Λόβρεν πιστεύει πως η ομάδα του διαθέτει την δυνατότητα να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου.

«Απομένει ακόμα μισή σεζόν. Υπάρχουν ακόμη τόσα πολλά παιχνίδια τόσο για εμάς όσο και για την Τσέλσι. Πρέπει απλά να συγκεντρωθούμε στις δυνάμεις μας. Άλλωστε έχουμε μπροστά μας μεγάλα παιχνίδια και όπως έχουμε δείξει μέχρι τώρα, μας αρέσουν τα μεγάλα παιχνίδια» κατέληξε.

Η Λίβερπουλ ταξιδεύει στο «Ολντ Τράφορντ» για την αναμέτρηση με την 6η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 15 Ιανουαρίου, ενώ υποδέχεται την πρωτοπόρο Τσέλσι στις 31 Ιανουαρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024