Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Νόμος της Νύχτας» του Μπεν Άφλεκ: κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα

«Ο Νόμος της Νύχτας» του Μπεν Άφλεκ: κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα

Μετά το βραβευμένο με Όσκαρ, «Argo», ο Μπεν Άφλεκ επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη με το ατμοσφαιρικό μυθιστόρημα εποχής του Ντένις Λεχέιν, συγγραφέα των μετέπειτα μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών «Το Μυστικό Ποτάμι», «Gone Baby Gone» και «Το Νησί των Καταραμένων». Η ταινία «Ο Νόμος της Νύχτας» μας μεταφέρει στην Βοστόνη, τη δεκαετία του ’20, με πρωταγωνιστή […]

Μετά το βραβευμένο με Όσκαρ, «Argo», ο Μπεν Άφλεκ επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη με το ατμοσφαιρικό μυθιστόρημα εποχής του Ντένις Λεχέιν, συγγραφέα των μετέπειτα μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών «Το Μυστικό Ποτάμι», «Gone Baby Gone» και «Το Νησί των Καταραμένων». Η ταινία «Ο Νόμος της Νύχτας» μας μεταφέρει στην Βοστόνη, τη δεκαετία του ’20, με πρωταγωνιστή έναν άνδρα που θέλει να αφήσει το δικό του στίγμα στον κόσμο.

Η ποτοαπαγόρευση έχει ως αποτέλεσμα την άνθιση ενός ολόκληρου δικτύου παράνομων αποστακτηρίων, υπόγειων μπαρ, γκάνγκστερ και διεφθαρμένων αστυνομικών. Ο Τζο Κάφλιν, ο μικρότερος γιος ενός διακεκριμένου Αστυνόμου της Βοστόνης, έχει επιλέξει έναν τρόπο ζωής που διαφέρει από την αυστηρή και καθώς πρέπει ανατροφή του. Έχοντας στον ενεργητικό του πλειάδα μικροκλοπών, πλέον εργάζεται για έναν από τους πιο διαβόητους μαφιόζους της περιοχής. Ο Τζο απολαμβάνει τη χλιδή, την ένταση και την κακή φήμη του παρανόμου. Όμως, η ζωή στη σκοτεινή πλευρά έχει το τίμημά της.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στα Village Cinemas @ The Mall Athens, στις 20.30.
Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail την ίδια ημέρα.

«Ο Νόμος της Νύχτας» είναι μια επική ιστορία, στον ρου της οποίας παρελαύνουν πιστοί φίλοι και ανάλγητοι εχθροί, σκληροί έμποροι αλκοόλ και σαγηνευτικές μοιραίες γυναίκες, θρησκόληπτοι ευαγγελιστές και αδυσώπητοι συμμορίτες που όλοι μάχονται για να κατακτήσουν το Αμερικάνικο όνειρο.

Σκηνοθεσία – Σενάριο: Μπεν Άφλεκ
Πρωταγωνιστούν: Μπεν Άφλεκ, Σκοτ Ίστγουντ, Ζόι Σαλντάνα, Ελ Φάνινγκ, Κρις Σάλιβαν, Σιένα Μίλερ, Άντονι Μάικλ Χόλ, Μπρένταν Γκλίσον και Κρις Κούπερ.

Στις αίθουσες από τις 12 Ιανουαρίου 2017 σε διανμή Tanweer

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σύντομα στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Πατάκη.



entertainment.in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024