Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Η Άννα των Αγρών»: Πρεμιέρα νέας ξένης νεανικής σειράς

«Η Άννα των Αγρών»: Πρεμιέρα νέας ξένης νεανικής σειράς

Τη νέα βραβευμένη με EMMY δραματική οικογενειακή σειρά «Η Άννα των Αγρών» (Anne of Green Gables), παραγωγής Καναδά 1985, προβάλλει η ΕΡΤ2, από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 και κάθε μέρα στις 16:00. Βραβευμένη με EMMY και γυρισμένη στο εντυπωσιακό σκηνικό του Νησιού του Πρίγκιπα Εδουάρδου, η σειρά παρακολουθεί τη διαδρομή της ορφανής Άννα Σίρλεϊ, […]

Τη νέα βραβευμένη με EMMY δραματική οικογενειακή σειρά «Η Άννα των Αγρών» (Anne of Green Gables), παραγωγής Καναδά 1985, προβάλλει η ΕΡΤ2, από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 και κάθε μέρα στις 16:00.

Βραβευμένη με EMMY και γυρισμένη στο εντυπωσιακό σκηνικό του Νησιού του Πρίγκιπα Εδουάρδου, η σειρά παρακολουθεί τη διαδρομή της ορφανής Άννα Σίρλεϊ, καταγράφοντας το συναρπαστικό πέρασμα από την ανήσυχη εφηβεία προς την ενηλικίωση και τη συναισθηματική ωριμότητα.

Ένα λάθος του ορφανοτροφείου είναι αρκετό για να γκρεμίσει τα όνειρα των αδερφών Μάθιου και Μαρίλα Κάθμπερτ. Στη θέση του δυνατού αγοριού, που θα βοηθούσε τον Μάθιου στις αγροτικές δουλειές, εμφανίζεται η Άννα Σίρλεϊ, ένα ευαίσθητο κορίτσι, γεμάτο δίψα για αγάπη και αποδοχή. Η ευθιξία της νεαρής επισκέπτριας, σε σχέση με τα κόκκινα μαλλιά της, προκαλεί μια απροσδόκητη σύγκρουση με τη σημαντικότερη προσωπικότητα της πόλης, τη Ρέιτσελ Λιντ. Και η διαμάχη συνεχίζεται στο σχολείο, όπου ο ανελέητος Γκίλμπερτ Μπλάιθ, αποκαλεί την Άννα «καρότο».

Πολύ σύντομα, η οικοδέσποινα των Πράσινων Αετωμάτων ανακαλύπτει ότι η φιλοξενούμενή της, σε μια προσπάθεια ν’ απαλλαγεί από την πηγή των δεινών, έχει, κατά λάθος, βάψει τα μαλλιά της πράσινα. Ξεπερνώντας την αρχική απογοήτευση, η Μαρίλα, νιώθει τρυφερότητα για το ορφανό κορίτσι και αποφασίζει να του επιτρέψει να μείνει.
Η είσοδος της Νταϊάνα Μπάρι στην καινούργια ζωή της Άννα, θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας επιστήθιας φιλίας, που δοκιμάζεται από την αρχή και αποδεικνύεται ανθεκτική. Το ίδιο θα συμβεί και με τον πρώιμο «εχθρό», τον Γκίλμπερτ Μπλάιθ. Και καθώς ο καιρός περνάει, κανείς στα Πράσινα Αετώματα δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή χωρίς την Άννα των Αγρών!

Η Μέγκαν Φόλοους έδωσε καταπληκτική εμρηνεία ως Άννα Σίρλεϊ επιβεβαιώνοντας με το παρπαπάνω τον σκηνοθέτη, παραγωγό και σνεραιογράφο Κέβιν Σάλιβαν, ο οποίος την επέλεξε ανάμεσα σε 3.000 κορίτσια, έχοντας αρχικά αμφιβολίες, επειδή την θεώρησε κάπως μεγάλη για το ρόλο! Επίσης εκπληκτική ως Μαρίλα Κάθμπερτ η Κολίν Ντιούχαρστ, στη βραβευμένη αυτή τηλεοπτική μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος της Λούσι Μοντγκόμερι.

Η μίνι σειρά – την οποία ακολούθησαν δύο ακόμη σίκουελς με το ίδιο πρωταγωνιστικό καστ- είναι καναδική παραγωγή από την αρχή ως το τέλος της, είχε μεγάλη απήχηση παγκοσμίως και μέχρι σήμερα, παραμένει η σειρά με τη υψηλότερη «βαθμολογία» στην καναδική τηλεοπτική ιστορία.

Σκηνοθεσία: Κέβιν Σάλιβαν.
Σενάριο: Κέβιν Σάλιβαν, Τζόι Βίζενφελντ.
Μουσική:
Χάιγκουντ Χάρντι.
Κοστούμια: Μάρθα Μαν.
Παίζουν: Μέγκαν Φόλοους (Άννα Σίρλεϊ), Κολίν Ντιούχαρστ (Μαρίλα Κάθμπερτ), Ρίτσαρντ Φάρνσγουορθ (Μάθιου Κάθμπερτ),Τζόναθαν Κρόμπι (Γκίλμπερτ Μπλάιθ), Σκάιλερ Γκραντ (Νταϊάνα Μπάρι), Πατρίτσια Χάμιλτον (Ρέιτσελ Λιντ), Μέριλιν Λάιτστoουν (Μις Μίριελ Στέισι), Τσάρμιον Κινγκ (Θεία Τζόζεφιν), Τζάκι Μπόροουζ (Εμίλια Έβανς), Ρόζμαρι Ράντκλιφ (Ελίζαμπεθ Μπάρι).

Από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 και κάθε μέρα, στις 16:00

entertainment.in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024