Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Σπανούλη στο Ευρωπαϊκό «αιώνιο» ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Χωρίς Σπανούλη στο Ευρωπαϊκό «αιώνιο» ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Χωρίς τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη, θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός, στις 6 Ιανουαρίου στο ΣΕΦ. Η... κακοδαιμονία δεν έχει τέλος στην ομάδα του Πειραιά, αφού μετά τους Ντάνιελ Χάκετ (χάνει το υπόλοιπο της σεζόν), την απουσία των Γιώργου Πρίντεζη και Δημήτρη Αγραβάνη χάνει και τον «Kill-Bill» για διάστημα δέκα ημερών.

Χωρίς τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη, θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός, στις 6 Ιανουαρίου στο ΣΕΦ.

Η… κακοδαιμονία δεν έχει τέλος στην ομάδα του Πειραιά, αφού μετά τους Ντάνιελ Χάκετ (χάνει το υπόλοιπο της σεζόν), την απουσία των Γιώργου Πρίντεζη και Δημήτρη Αγραβάνη χάνει και τον «Kill-Bill» για διάστημα δέκα ημερών.

Ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία σήμερα, Σάββατο, μετά τον τραυματισμό του στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Φενερμπαχτσέ στο ΣΕΦ.

Ο Λαρισαίος γκαρντ επέστρεψε και αγωνίστηκε στο β΄ μέρος έχοντας σημαντική συνεισφορά στην επικράτηση με 71-62 επί της ομάδας του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, τη 10η νίκη στις πρώτες 15 αγωνιστικές του πρώτου γύρου της α΄ φάσης στη Euroleague.

O Σπανούλης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν εστία μυϊκής θλάσεως στον μεγάλο προσαγωγό ΑΡ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κατατείνουν σε δεκαήμερη απουσία, κάτι που σημαίνει πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον αρχηγό του Ολυμπιακού για το ντέρμπι των «αιωνίων» της 16ης και πρώτης αγωνιστικής του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ, όταν η ομάδα του Πειραιά θα διεκδικήσει την 6η διαδοχική νίκη της επί του Παναθηναϊκού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024