
Ο Σουλτς δεν θα διεκδικήσει την καγκελαρία, σύμφωνα με το Spiegel
Στη γερμανική πολιτική επιστρέφει, όχι όμως για να διεκδικήσει την καγκελαρία. Ο λόγος για τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος σύμφωνα με το Spiegel δεν σκοπεύει μεν να διεκδικήσει μία τρίτη θητεία στο Ευρωκοινοβούλιο ούτε όμως και το χρίσμα του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD). Εάν οι πληροφορίες του Spiegel επιβεβαιωθούν, τότε ανοίγει ο δρόμος για τον νυν αντικαγκελάριο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.
Στη γερμανική πολιτική επιστρέφει, όχι όμως για να διεκδικήσει την καγκελαρία. Ο λόγος για τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος σύμφωνα με το Spiegel δεν σκοπεύει μεν να διεκδικήσει μία τρίτη θητεία στο Ευρωκοινοβούλιο ούτε όμως και το χρίσμα του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD).
Εάν οι πληροφορίες του Spiegel επιβεβαιωθούν, τότε ανοίγει ο δρόμος για τον νυν αντικαγκελάριο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ να βρεθεί απέναντι από την Άνγκελα Μέρκελ, η οποία θα διεκδικήσει μία τέταρτη θητεία στην καγκελαρία.
Οι γερμανικές εκλογές αναμένεται να διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο του 2017. Το Spiegel, χωρίς να επικαλείται κάποια πηγή, αναφέρει ότι ο Μάρτιν Σουλτς δήλωσε πριν από τα Χριστούγεννα σε στενούς συνεργάτες του ότι δεν θα είναι ο υποψήφιος του κόμματός του για την καγκελαρία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συρμός του τραμ συγκρούστηκε με βαν στον Άλιμο
- Καρέτσας και Τζόλης μεταξύ των ακριβότερων παικτών σε Ολλανδία και Βέλγιο
- Χανιά: Απολογείται αύριο ο καθηγητής μουσικής που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης
- Ο Ίαν ΜακΚέλεν «ερωτεύτηκε» τον Τζόνι Ντεπ στο πλατό
- Euroleague και NBA εξετάζουν το ενδεχόμενο κοινής λίγκας
- Στην Κόκκινη Λίστα ο εμβληματικός αυτοκρατορικός πιγκουίνος της Ανταρκτικής

