Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σουλτς δεν θα διεκδικήσει την καγκελαρία, σύμφωνα με το Spiegel

Ο Σουλτς δεν θα διεκδικήσει την καγκελαρία, σύμφωνα με το Spiegel

Στη γερμανική πολιτική επιστρέφει, όχι όμως για να διεκδικήσει την καγκελαρία. Ο λόγος για τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος σύμφωνα με το Spiegel δεν σκοπεύει μεν να διεκδικήσει μία τρίτη θητεία στο Ευρωκοινοβούλιο ούτε όμως και το χρίσμα του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD). Εάν οι πληροφορίες του Spiegel επιβεβαιωθούν, τότε ανοίγει ο δρόμος για τον νυν αντικαγκελάριο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Στη γερμανική πολιτική επιστρέφει, όχι όμως για να διεκδικήσει την καγκελαρία. Ο λόγος για τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος σύμφωνα με το Spiegel δεν σκοπεύει μεν να διεκδικήσει μία τρίτη θητεία στο Ευρωκοινοβούλιο ούτε όμως και το χρίσμα του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD).

Εάν οι πληροφορίες του Spiegel επιβεβαιωθούν, τότε ανοίγει ο δρόμος για τον νυν αντικαγκελάριο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ να βρεθεί απέναντι από την Άνγκελα Μέρκελ, η οποία θα διεκδικήσει μία τέταρτη θητεία στην καγκελαρία.

Οι γερμανικές εκλογές αναμένεται να διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο του 2017. Το Spiegel, χωρίς να επικαλείται κάποια πηγή, αναφέρει ότι ο Μάρτιν Σουλτς δήλωσε πριν από τα Χριστούγεννα σε στενούς συνεργάτες του ότι δεν θα είναι ο υποψήφιος του κόμματός του για την καγκελαρία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024