Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Φεύγει από τον Ηρακλή ο Λάμπρου και πάει… ΠΑΟΚ

Φεύγει από τον Ηρακλή ο Λάμπρου και πάει… ΠΑΟΚ

Παρελθόν θα αποτελέσει από τον Ηρακλή ο νεαρός μεσοεπιθετικός Λάζαρος Λάμπρου που όπως φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Ο ποδοσφαιριστής που εντάχθηκε στις τελευταίες μέρες της θερινής περιόδου από την Ρόμα στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, πήγε την Πέμπτη και μάζεψε τα προσωπικά του είδη από την Μίκρα προκειμένου να ενταχθεί στην επόμενη ομάδα της καριέρας του. Ούτε ο Ηρακλής αλλά και ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν την μεταγραφική αυτή κίνηση αλλά οι ενδείξεις φανερώνουν πως η μετακίνηση θα οριστικοποιηθεί σύντομα.

Παρελθόν θα αποτελέσει από τον Ηρακλή ο νεαρός μεσοεπιθετικός Λάζαρος Λάμπρου που όπως φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Ο ποδοσφαιριστής που εντάχθηκε στις τελευταίες μέρες της θερινής περιόδου από την Ρόμα στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, πήγε την Πέμπτη και μάζεψε τα προσωπικά του είδη από την Μίκρα προκειμένου να ενταχθεί στην επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Ούτε ο Ηρακλής αλλά και ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν την μεταγραφική αυτή κίνηση αλλά οι ενδείξεις φανερώνουν πως η μετακίνηση θα οριστικοποιηθεί σύντομα.

Παράλληλα και εκτός από το θέμα πώλησης του Λάζαρου Λάμπρου, υπάρχει και το ανοικτό μέτωπο των πληρωμών που αναμένονται εδώ και μέρες και αν δεν γίνουν εντός της ημέρας θα δημιουργηθεί ακόμα μεγαλύτερη διάσταση μεταξύ ποδοσφαιριστών και διοίκησης.

Ηδη στα γραφεία της ΠΑΕ, βρίσκεται ο Βέλα Τζούνιορ, βετεράνος ποδοσφαιριστής και μάνατζερ που εκπροσωπεί τους Λεοζίνιο και Περόνε, προκειμένου να συζητήσει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα ακόμα και της μετακίνησης των δυο ξένων ποδοσφαιριστών από τον Ηρακλή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024